QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Abartmayın akadaş,quiz de kesinleşme muhabbeti de yeni moda oldu adamlar ödemelere başlayacak

Ana sayfada bi guncelleme var sanirsam bende acilmadi da hocam tskrler yinede bu arada odeme yansiyan varmi arklar

sitede yavaşlama söz konusu ddos vs yapılıyo olabilir gün içinde düzelir tahminimce

:D Bence ddos la alakası yok ddos olsa illa bu adamların bir yedek sunucusu vardır o kadar para kazanıyorlar büyük ihtimal binlerce kişinin kesinleşmeyi beklemesi siteyi yavaşlatmaya yeterde artar bir sıkıntı yoktur ddos olsada 2 saate açarlar oda önemli değil parada kalcağını düşünümyorum arkadaşlar bir oturun rahat nefes alın :D

Bence bukadar telaslanmaya gerek yok arkadaslar. Siteye suan sorunsuz giriyor.

pazartesi 12 gibi belli olur bence. ben asıl şeyi merak ediyorum paypal da kesinti yapıyormuş. bunun belli bir yüzdesi var mı kazançtan? yoksa işlem başına bir ücret mi alıyor? forumdaki arkadaşlar banka hesabına havale yerine, onun için mi paypal bozduruyorlar. adsense ne güzel direk banka hesabına yatırıyordu kuruşuna kadar.

pazartesi 12 gibi belli olur bence. ben asıl şeyi merak ediyorum paypal da kesinti yapıyormuş. bunun belli bir yüzdesi var mı kazançtan? yoksa işlem başına bir ücret mi alıyor? forumdaki arkadaşlar banka hesabına havale yerine, onun için mi paypal bozduruyorlar. adsense ne güzel direk banka hesabına yatırıyordu kuruşuna kadar.

Bankaya çekim TR için mevcut değil.Paypal %4.5 kesinti yapar.

paypaldan hesaba çekim kullanıyorum hiçbir zaman para kesintisi olmadı.Ne kadar çek dediysem o kadar geldi hesabıma :)

edit :

Banka hesabına para çekimi Bankalar Türkiye'de
5-7 iş günü Ücretsiz

Konumuz paypal'dan banka hesabına çekim değil quiznetwork'ten direkt banka hesabına çekimdir.

hadi paypal %5 kesiyor tamamda bide bankaya çekerken kendi dolar kurundan yolluyor. dolar kuru 2.300'se paypal ben 2.100'den hesaplayıp veririm diyor.

%20 kesinti olayı oluyor sana %27

hadi paypal %5 kesiyor tamamda bide bankaya çekerken kendi dolar kurundan yolluyor. dolar kuru 2.300'se paypal ben 2.100'den hesaplayıp veririm diyor.

Paypal 6 kuruş aşagıdan çevirir her zaman başka çare yok hocam quizde türk bankalarına gönderim yok her seferinde aynı konuları konuşmak bence çok yersiz.

paypaldan hesaba çekim kullanıyorum hiçbir zaman para kesintisi olmadı.Ne kadar çek dediysem o kadar geldi hesabıma :)

edit :

Banka hesabına para çekimi Bankalar Türkiye'de
5-7 iş günü Ücretsiz

Düşük kurdan bozuyor, bir de kesinti mi yapsın.Ortalama 6 cent daha düşüktür kur paypalda.Bu da 1000 dolarda 60 dolar kesintiye tekabül eder.Yani 130 lira yaklaşık.Paypalda büyük kesinti var aslında.Adamlar işi biliyor sabit ücret alsalar 3-5 dolar gibi böyle vurgun yapamazlar.

Ekleme yapayım quiz gönderirken %5 de ordan kesiyor duble vurgun yani...

abartmayalım 2.30 ken 2.10 olmaz,en düşük 2.22 gibi bir kurdan gönderir (%3 civarı),ayrıca çekimleri haftasonu yada mesai saati dışında yapmayın daha iyi kur yakalarsınız,paypal yıllardır böyle çalışıyor yeni birşeymiş gibi sürekli bunu konuşmayalım

Son düzenleme:
Görende quiz de kıyamet var sanacak. :) 22 sayfa yorum hepsi de heycanlı ve canlı. Ödeme günleri dahi 10 sayfayı gecmezdi. Bırakın kendi haline partneri o bilir ne yapıp edeceğini hehe.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri