Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz'e mail geçmiştim herkes ödemesini alırken bizimkileri niçin yatırmıyorsunuz diye!
heriflerin bu maile yanıtı şu olmuş;
''Endişeniz nedir açıklar mısınız?''
salak yapıyorlar sanırım.![]()
Benim paramı yatırdılar sonra bloke koydular sesimi çıkarmadım. Ödeme tarihi geçene kadar sen de çıkarma bence. Her yer sakinleşsin bakalım cıngar çıkarmasını da biliriz.![]()
Çıkarmayalım çıkarmasına da, herkesin olduğu gibi bizimde paraya ihtiyacımız var bugun gelse para en erken ay sonu gececek o para benim elime zaten 2 hafta sonra felan yeni ay ödemeleri kesinleşecek herkes diyor quiz de paran kalmaz belki kalmaz dogrudur ama beklemek kötü ya. Hele hele son 4 ay tüm ödemelerini erkenden aldıysan şimdi bu durum baya bir can sıkıcı hale sokuyor seni. Yükleme bile yapmıyorum artık sen düşün.

Emin ol aynı durumdayım. Faturaları geçtim, ay sonuna kadar söz verdiğim ödemelerim var. Ödemeler gelene kadar borç çekmek istemiyorum. Bir kaç gündür işten güçten soğudum. Bazen, hep mi bana denk gelir diyorum...
An itibariyle 653 $ ödemem geldi darısı başınıza
---------- Spam Engelliyici 13:22 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------
bune blok mu koydu paypal naptı :S
1414 tl bekliyor yazıyor sol tarafta :S
---------- Spam Engelliyici 13:23 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------
edit onaylandı hesapta para kısa süreli kalp krizi yaşadım![]()
Kardeşim gerçek saati yazar mısın? Kaçta geldi ödeme
bu arada kazanç paylaşımı yasak bilgin olsun.
Tarih:
24.11.2014
Saat:
11:16:06 EET
ama paypalıma telefona demin bildirim geldi para geldi diye
Yani bugun aldın ödemeyi anladım teşekkürler. Kapanan kanal felan değil dimi? Ekim kazancı yani?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.