QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

İlk defa quizden ödeme alacağım İnşallah. Sadece teyit etmek için soruyorum, aşağıdaki dashboard dan aldığım fotoda görünen tutar paypal hesabıma yatacak, doğru mudur?

Rtcul0E.jpg

ewet dostum kesinleşmiş yarın obur gün yatar

İlk defa quizden ödeme alacağım İnşallah. Sadece teyit etmek için soruyorum, aşağıdaki dashboard dan aldığım fotoda görünen tutar paypal hesabıma yatacak, doğru mudur?

Rtcul0E.jpg

Evet o ücreti quiz göndericek yüzde 5 paypal kesicek kanalı senindir.

benim kanalım kapandı dashboard falan göremiyorum ama ödeme eşiğini ekimde geçmiştim. Bundan sonra paypalden mi takip edeyim

saat 08:46 da 2 adet 3 haneli ödemem gelmiş....teşekkürler Quiz...Alamayanlarda bi an önce alır inşAllah

Tarih:
20.10.2014
Saat:
09:38:20 EEST
Durum:
Tamamlandı

3 haneli ödeme alındı.

Şu anda okadar para lazımki anlatamam, ev taşıdım 1 haftada 6000 tl para gitti, artık çalıştığımız şirket dışından medet umuyoruz, inşallah daha bekletmezler :)

Pp hesabı açık mail hesabı açık mesaj bekliyorum 4 gözle :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri