powerstorm
Yasaklanmış
2 dolar quiz ödemesi geldi hadi bismillah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
quiz wm başladı
kaç hane hocam cüzdandamı sizin
kapalı olan kanalımın 1.8 doalr yatırmışlar. adamlar kapalı olanı nasıl yatırdı şimdi onu anlamadım... para 3 haneli veya 4 haneli olsa idi üstüne yatarlardı...
2 gün önce...ne zaman kapanmıştı ?
2 gün önce...
---------- Spam Engelliyici 09:12 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------
geçen ay ayın 26 idi ve içinde 4 haneli para vardı ve 26 gece kapandı ama para yatmadı...
Gelir ama parayi cekemezsin onaylama işini yapman lazımBu webmoneye kimlik yollama isini yapmadim 2 hane odeme bekliyorum gelmez mi acaba
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onceden 400 bin kanala tek gunde bitirirlerdi smdi 150 bin kanali 3 4 gune yayiyorlar ne dertleri var anlamadım1.3-1.8.-1.7 vs. odeme gelmis kanallar acık guzel olan yanı su bu ufak miktarları odeyen buyuk miktarlarıda oder![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.