Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanallarımın bir kısmı kesinleşti.. Fakat daha düne kadar partnerde olan kanalım bugün atılmış.. Güzel bir ödeme bekliyordum..
16 sında kesınlescek dediler 13 ünde kesinleştiler acaba ödemeyide 1 hafta sonra felan yaparlar mı
16 sında kesınlescek dediler 13 ünde kesinleştiler acaba ödemeyide 1 hafta sonra felan yaparlar mı
life, bugun kapanan kanalın odemesını alırmıyım diye soruya %99 alıcaksın dıye cevap verdı
---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------
wm bu hafta sonuna kadar ödenir diye düşünuyorum
Almanya lokasyonlu vds den yaptığım kanala,kesinleşme kontrolü için kendi bilgisayarımdan girsem sıkıntı olur mu? vdsyi almadım bu ay...
riske atmaya deger mi kesinleşmeler bitsin girip bakarsın şahsi görüşüm
Yapar bence life'ın facede yazıyordu öyle birşey.Yorum olarak atmıştı.kesinlesme olduktan snra kanal kapansa odeme yaparmi quiz ?
kesinlesme olduktan snra kanal kapansa odeme yaparmi quiz ?
Hepsi kesinleşmeyen var mı benim gibi? 3 tane kesinleşmiş 8 tane beklemede açık kanallar.
---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------
Yapar bence life'ın facede yazıyordu öyle birşey.Yorum olarak atmıştı.
daha başlamadı bizde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.