QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

bende new report is available yazıyor ama kazanç 0 ben bir şey anlamadım bu işten.

16 sında kesınlescek dediler 13 ünde kesinleştiler acaba ödemeyide 1 hafta sonra felan yaparlar mı

Kanallarımın bir kısmı kesinleşti.. Fakat daha düne kadar partnerde olan kanalım bugün atılmış.. Güzel bir ödeme bekliyordum..

life, bugun kapanan kanalın odemesını alırmıyım diye soruya %99 alıcaksın dıye cevap verdı

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

16 sında kesınlescek dediler 13 ünde kesinleştiler acaba ödemeyide 1 hafta sonra felan yaparlar mı

wm bu hafta sonuna kadar ödenir diye düşünuyorum

Bende de başlamış kesinleşmeler, bi dashboard komple kesinleşmişken diğerinde sadece 1 kanal kesinleşmiş, bekliyoruz bakalım, hayırlısıyla tüm arkadaşlar sıkıntısızca alır insallah. Umarım paralar haftaya elimizde olur.

Almanya lokasyonlu vds den yaptığım kanala,kesinleşme kontrolü için kendi bilgisayarımdan girsem sıkıntı olur mu? vdsyi almadım bu ay...

riske atmaya deger mi kesinleşmeler bitsin girip bakarsın şahsi görüşüm

bende böyle düşünüyordum,bir de en iyi ödeme beklediğim 2 kanal var bu şekilde,girmiyorum o zaman...teşekkürler fikrin için...

bu arada diğer kanallarımda da başlamış kesinleşmeler...hayırlı olsun hepimiz adına,sıkıntısız alalım ödemelerimizi inşallah...

hepsi kesinleşmiş büyük küçük demeden

kesinleşmeler olmuş bende ama ödeme seçeneği yerinde telefon numarası giriniz gibi ibare var ?? zoruntu tel no mu gireceğiz artık ?

Hepsi kesinleşmeyen var mı benim gibi? 3 tane kesinleşmiş 8 tane beklemede açık kanallar.

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

kesinlesme olduktan snra kanal kapansa odeme yaparmi quiz ?
Yapar bence life'ın facede yazıyordu öyle birşey.Yorum olarak atmıştı.

Hepsi kesinleşmeyen var mı benim gibi? 3 tane kesinleşmiş 8 tane beklemede açık kanallar.

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

Yapar bence life'ın facede yazıyordu öyle birşey.Yorum olarak atmıştı.

daha başlamadı bizde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri