m.kahraman
Yasaklanmış
15-16 diyelimyoksa pazartesiye sarkabilir. Bankaları fix 20sinde aldım hep
![]()
desene hafta sonu güzel bi ziyafeti hakettik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15-16 diyelimyoksa pazartesiye sarkabilir. Bankaları fix 20sinde aldım hep
![]()
her ay 16 sında bankamda oluyor ödeme15-16 diyelimyoksa pazartesiye sarkabilir. Bankaları fix 20sinde aldım hep
![]()
panelde ne yazıyorsa o kesintisiz geliyor wm ye...
sonrasında bankaya çekerken %3 +%0,8 masraf kesilip aracı kurum bankaya yatırır
kur da köşede yazar Webmoney Al Sat | EPARA
quizdeyken para kazanması kapanıp 6 ay sonra tekrar açılan kanalım kesinleşmemiş
başına gelen varmı daha önce
böyle bir kanalım bu ay actım gelecek ay belli olur ancak sonucu merak ediyorum?
Bir şey daha sorayım, webmoney'e gelen para banka hesabına kaç günde geçiyor? Saat fark ediyor mu mesai saati hafta sonu falan gibi?
Arkadaşlar ben olayı anlamadım. Quizgroup paypala ödeme yapmıyor mu şimdi? Ya da kapanıyor mu? Duyurular kısmına baktım, paypala ödeme yapmama gibi bir duyuru görmedim.
bu ay göreceğiz bakalım paypala vercekmi benimde paypal var anlarız.paypal olan hesap kesinleşmesi oldu . ödeme yapcakmı görücez.. bence yapcak.. gecen ay yapmıstı
Bence de yapması lazım. Sonuçta her yaptıkları güncellemeyi mail olarak yolluyorlar. Bu büyük değişikliği de yine bildirirlerdi diye düşünüyorum.
bu ay göreceğiz bakalım paypala vercekmi benimde paypal var anlarız.paypal olan hesap kesinleşmesi oldu . ödeme yapcakmı görücez.. bence yapcak.. gecen ay yapmıstı
arkadaslar genele alıyormuyuz? bu adamlar kesinleştikten sonra kapanana ödüyordu en son. suan ne durumdalar
Again: we don't support PayPal anymore. Please change it now to avoid problems at the payment period.
Açıklama Facebook sayfalarında yapıldı hocam.
Arkadaşlar, Kesinleştikden sonra kapananı ödüyor mu quiz ? Ödüyor diye biliyorum fakat sormak istedim.Şu ana kadar kesinleştik'den sonra kapanan kanalın parasını alamayn var mı forumda ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.