QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] takip ettiğim kadarıyla adsense kesinleştikten sonra kapanan kanallar ödendi.adsense kesinleşti 2 gün sonra quiz kesinleşti.quiz kesinleşmeden bir gün önce kapanan kanallarda ödendi.

benim ödeme neden gelmedi yahu..
varya bir defa ödeme almadan kapanırsa bu quiz bir daha hiç bir rus un yüzüne bakmam.

ya da peşin hükümlü olmayım davay davay

kapanan kanalları alan arkadaslar
kapanan kanallar nezaman kapanmıstı acaba
[MENTION=19864]sakoya1992[/MENTION]
[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION]

benim kesinleşme olacağı gün ama kesinleşmeden önce kapandı ve ödendi.o gün facedeki life yetkilisi o gün kapananların %99 ödeneceğini yazmıştı. O vakitten sonra kapananlar da ödenmiştir

benim kesinleşme olacağı gün ama kesinleşmeden önce kapandı ve ödendi.o gün facedeki life yetkilisi o gün kapananların %99 ödeneceğini yazmıştı. O vakitten sonra kapananlar da ödenmiştir

Hocam şu imzandaki ''Böyle mir milletin...'' gecen yerde ''mir'' i ''bir'' yapsana ya :D çok gözüme batıyor :D

Hocam şu imzandaki ''Böyle mir milletin...'' gecen yerde ''mir'' i ''bir'' yapsana ya :D çok gözüme batıyor :D

hocam aslı böyle diye biliyordum fakat kontrol edeyim mir : bey demektir ama sizin dediğiniz gibi bir olabilir :D

edit : Bir miş çok teşekkür ederim ;)

Son düzenleme:
benim tüm ödemeler gelmiş

19.10.15 20:40
19.10.15 20:36

en son bu saatte gelmiş.

2xxx usd webmoney ödemesi saat 20.30 da gelmistir..

ayın 15 inde mail geldi ödeme yöntemi değiştir diye, WebMoney bilgilerini girdim aynı gün, bu ay ödeme yatar mı yoksa diğer aya mı kaldık ?

1 hafta içinde yatabılır ...

Aynı sekılde bende değiştirdim , yatacagını dusunuyorum ...

Başka kanlım için maıllesıtıgmde , bilgileri girin 7 gun ıcnde yatacak diye maıl attılar ...

Benim gibi daha 4 haneli wm alamayan var mı ?

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk banka ödemem yatmış
Tek dashboard, kazancının bir kısmını göndermisler . Keşke parça parça gondermeseydiler de işlem ücreti artmasaydı.
ENPARA.

Dün paypaldan webmoney e geçirdiğim kanalın ödemesi geldi şimdi,iyi uğraştırmadılar.

tamanes

aynen arkadaslar dun webmoney yaptımız kanalların odemesı gelmıs.herkese gelır ınsallah

bana neden ödeme gelmedi ya..bugün quiz in yeni kriterleri gelmiş..500 subscribe ve 5000 izlenme istiyor..bana neden para yatmadığını anlamış değilim..en parada para yok zaten iddaa oynucaktım..

tamanes

hocam sen gec kalmıssın konuya o degısıklık olalı 2 hafta oldu nerdeyse:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri