QuizGroup Eylül Kazançları Ekim Ödemeleri

paypalı dün wmye çevirmiştim benimde parayı aktarmışlar hemen spamı bitirmeseydi iyiyidi :)

ayın 14ünde mail geldi paypal ödemeyi reddetti diye, 16sında webmoney hesabımı girdim.. şimdi 5xx ödeme geldi..

3 hane dün yatmış, bugün fark ettim ,WebMoney e geçmiştim sıkıntı çıkmadan göndermiş quiz, webmoney işlemlerinide bitirdim kısmetse yarın hesabımda :)

takip etmiyordum benim kanal paypal olarak kalmış. ne saçma ben webmoney kullanmak istemiyorum. özgün kanal paypala yapmazlar mı şimdi ödemeyi ?

takip etmiyordum benim kanal paypal olarak kalmış. ne saçma ben webmoney kullanmak istemiyorum. özgün kanal paypala yapmazlar mı şimdi ödemeyi ?

benim kanalda özgün, zorunlu olarak geçtik WM ye, skype eklerseniz yardımcı oluyorlar WM için biraz uğraşıyorsunuz ama hallediliyor

benim kanalda özgün, zorunlu olarak geçtik WM ye, skype eklerseniz yardımcı oluyorlar WM için biraz uğraşıyorsunuz ama hallediliyor

youtube'un bu konuda partnerlere kurallar getirmesi gerekiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. tüm partnerler paypal ile ödeme yapıyor hiçbiri paypala komisyon vermiyor. quiz ürün gönderimi olarak yolladığı için %5 paypala bırakıyor kesinti %25 oluyordu ona da razıydım.

webmoney'i hiç kurumsal bulmadığım için kullanmak istemiyorum. skype'da görüştüm adam alt alta spam mesajlar atarak en son tw ver hemen yapam yazdı. o pozisyonda biri için berbat bi hitap tarzı. bide kimlik onayı falan uzun iş.

Paypal dan red yiyip 2 gün önce ödeme yöntemini Kuveyttürk yaptığım db yatmış az önce.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Paypal dan red yiyip 2 gün önce ödeme yöntemini Kuveyttürk yaptığım db yatmış az önce.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende enpara yapayım bari. kazandığım 3 kuruş para 35 dolarda enparaya döviz olarak gidince kesinti %43 falan oluyor müthiş :)

Arkadaşlar benim 30 civarı quiz dashboardumda yanlış wm girilmiş ama bu wmler gerçek değil bu yüzden ödeme alamadım ve ödemeler başka wmye de gitmedi wmleri değiştirirsem bu ayın ödemesini alır mıyım? Alırsam ne zamana öderler?

Arkadaşlar benim 30 civarı quiz dashboardumda yanlış wm girilmiş ama bu wmler gerçek değil bu yüzden ödeme alamadım ve ödemeler başka wmye de gitmedi wmleri değiştirirsem bu ayın ödemesini alır mıyım? Alırsam ne zamana öderler?

kanka ödeme yöntemi hemen değiştir belki bu hafta öderler.

Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Web Moneye banka hesabı ekleyemedim de bilen yardımcı olabilir mi?

Ay başında yani 4'ü gibi falan tüm ödemeleri webmoneyden bankaya geçirdim.
Halen bir ödeme bile gelmedi.

Ayni sorunu yasadim. 1 karakteri yanlis girmisim gecen ay odeme alamayinca farkettim durumu. Duzeltme islemini yaptiktan sonra 10 15 gun icinde odemem gelmisti. Icin rahat olsun

3 gün önce ödeme yöntemini paypal'dan enpara'ya çevirdim gelen giden yok. bu ay yatmazsa gelecek ay sonuna mı kalıyor ?

3 gün önce ödeme yöntemini paypal'dan enpara'ya çevirdim gelen giden yok. bu ay yatmazsa gelecek ay sonuna mı kalıyor ?

Bu ay yatma ihtimali var ama sen desteğe bi mail at paypal dan bankaya geçtim diye faydası oluyor.Bende ödemeler başladıktan sonra geçirmiştim webmoney'e ertesi gün ödeme geldi geldi gönderiyorlar yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri