QuizGroup Gelen E Posta ACİL Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Net

Kayıtlı Üye
Selamlar, QuizGroup anda, biz en iyi şekilde ortaklarımıza korumak hedefliyoruz. YouTube 23 Ekim 2014 tarihinde "para kazanma süspansiyon" adlı yeni bir politika sıvadı. YOUTUBE BT ÜÇÜNCÜ TARAF GLOBAL BLOK IDDIALARDAN davranır yolu DEĞİŞİYOR unutmayın. Geçmişte, ihlal videoyu aşağı ama YouTube, yeni politika altında alarak sadece üçüncü parti küresel blok iddiaları çözmek, bu artık böyle olacak. VİDEO SİLMEYİN BLOKE! Bloke videoyu silme kanal para kazanma iade olması için daha fazla işlem için imkansız hale gelebilir. Kanallar, çünkü birden fazla ihlaller (daha fazla üç) de dahil olmak üzere, para kazanma askıya olabilir: - İçerik Kimliği küresel bloklar (Üçüncü taraf küresel blok iddia) - video silinmiş olsa bile - Topluluk kuralları grev - Telif grev Örneğin, kanal bir (1) Küresel blok iddia + iki (2) telif hakkı grev ile para kazanma süspansiyona bir konudur. Sen YouTube'da uyarı bildirimleri almak Kanal Pano YouTube her zaman kanal bir bozulma gösteren doğurur ve 40 gün içinde askıya para kazanma sahip ÖNCE, bir sorunu çözmek için bir fırsat var. KANAL HERHANGİ EYLEM KABUL ETMEZ EĞER, BT videolardan para kazanmak BİR yeteneğinizi kaybedersiniz ve daha önce paraya videolar. reklamları durdurulur YouTube o bildirim alırsanız bu sizin kanalda kazanç tutmak için sorunları çözmek için bu noktadan 40 gün var demektir, Yani. Ben MY VİDEOLAR BİR IT KARŞI BİR GREV OLUR İSE NE YAPABİLİRİZ ? Üçüncü taraf küresel blok iddiaları gidermek için İçerik Kimliği anlaşmazlığı düzenlemek lütfen. Kişisel ortakları pano Destek bölümünde bizim yönergeleri izleyin. telif hakkı grev karşı bildirim veya talep geri çekilmesini doldurun telif hakkı ihtarı gidermek için. Kişisel ortakları pano Destek bölümünde bizim yönergeleri izleyin. Topluluk Kuralları bakınız grevler toplum kurallarına gidermek için YouTube Yardım Merkezi temyiz bölümleri vurur

Arkadaşlar Forumda daha önce bu sorulmuşmu bilmiyorum araştırmadım. Videoya Dünya engeli Geldi bende videoyu sildim Fakat yukarda VİDEO SİLMEYİN BLOKE! Yazıyor Şimdi Benim sildiğim Videoların Parasıda mı siliniyor? Ek olarakta Tekrar sözleşme yollamışlar Fakat ben sözleşmeyi çok önce imzaladım sözleşmeyi tekrar imzalamaya giriyorum imzalamış görünüyorum Fakat niye tekrardan sözleşme yolladılar?

İNGİLİZCESİ

At QuizGroup, we aim to protect our partners in the best way. YouTube rolled up a new policy called “monetization suspension” on 23 October, 2014.

Note that YOUTUBE IS CHANGING THE WAY IT TREATS THIRD-PARTY GLOBAL BLOCK CLAIMS. In the past, you could resolve third-party global block claims simply by taking infringing video down—but under YouTube new policy, this will no longer be the case. DO NOT DELETE THE VIDEO BLOCKED! Deleting the blocked video may make it impossible for your channel to take further action to have monetization reinstated.

Channels may have monetization suspended, because of the multiple infractions (more than three), including:
- Content ID global blocks (Third-party global block claim) -- even if videos have been deleted
- Community guidelines strikes
- Copyright strikes

For example, channel with one (1) global block claim + two (2) copyright strikes is a subject to monetization suspension.

You receive warning notifications on your YouTube Channel Dashboard from YouTube every time your channel incurs an infraction and you have an opportunity to solve a problem, BEFORE having monetization suspended in 40 days.

IF THE CHANNEL DOES NOT TAKE ANY ACTION, IT WILL LOSE AN ABILITY TO MONETIZE VIDEOS and any previously monetized videos will stop serving ads.

So, if you get that notification from YouTube, that means you have 40 days from that point to resolve the issues to keep earning on your channel.

WHAT CAN I DO IF ONE OF MY VIDEOS GETS A STRIKE AGAINST IT?
To resolve third-party global block claims please arrange Content ID dispute. Follow our instructions in the Support section of your personal partners dashboard.
To resolve copyright strikes please fill out copyright strike counter notification or request retraction. Follow our instructions in the Support section of your personal partners dashboard.
To resolve community guidelines strikes please refer to Community Guidelines strikes appeals sections of YouTube Help Center https://support.google.com/youtube/answer/185111?hl=en .
Our support service is ready to help. Please send your request at [email protected].

WHAT CAN I DO IF MY MONETIZATION GETS SUSPENDED?
If you are not able to resolve the issues, YouTube will suspend monetization on your channel for six months. Channel may become eligible to have monetization reinstated if it demonstrates good behavior and is in good standing after six months.

Note that monetization may be disabled without prior notice in case of invalid click activity.

kjaxwb.jpg

Son düzenleme:
Hocam su yazıyı sen TRANSLATE yapmasaydın ORJINAL ataydın da İNGİLİZCE BİLEN BİRİ çeviri yapıp atsaydı :D

"İçerik Kimliği küresel bloklar (Üçüncü taraf küresel blok iddia) - video silinmiş olsa bile - Topluluk kuralları grev - Telif grev Örneğin, kanal bir (1) Küresel blok iddia + iki (2) telif hakkı grev ile para kazanma süspansiyona bir konudur. Sen YouTube'da uyarı bildirimleri almak Kanal Pano YouTube her zaman kanal bir bozulma gösteren doğurur ve 40 gün içinde askıya para kazanma sahip ÖNCE, bir sorunu çözmek için bir fırsat var. "

şu olay vardı daha önce paylaşılmıştı , bir videoya dünya engeli felan gelirse 40 gün içersinde silmeyin engeli kaldır gibisinden uyarı gelcek sanırım . 40 gün içersinde kaldırılmazsa para kazanması kapatılacak .

"İçerik Kimliği küresel bloklar (Üçüncü taraf küresel blok iddia) - video silinmiş olsa bile - Topluluk kuralları grev - Telif grev Örneğin, kanal bir (1) Küresel blok iddia + iki (2) telif hakkı grev ile para kazanma süspansiyona bir konudur. Sen YouTube'da uyarı bildirimleri almak Kanal Pano YouTube her zaman kanal bir bozulma gösteren doğurur ve 40 gün içinde askıya para kazanma sahip ÖNCE, bir sorunu çözmek için bir fırsat var. "

şu olay vardı daha önce paylaşılmıştı , bir videoya dünya engeli felan gelirse 40 gün içersinde silmeyin engeli kaldır gibisinden uyarı gelcek sanırım . 40 gün içersinde kaldırılmazsa para kazanması kapatılacak .

çok teşekkür ederim :) İngilizceniz perfect :D

Arkadaslar bu olay aslinda daha once de konusuldu.. Partner kanallarin da artik para kazanmasi kapatilabilecek.. Bu konuda uyari niteliginde bir mail atmislar.. Nasil ki Adsense'te telif, topluluk vs gibi seylerden para kazanma kapaniyor, partnerlerde de aynisi olacak diyor...

Arkadaslar bu olay aslinda daha once de konusuldu.. Partner kanallarin da artik para kazanmasi kapatilabilecek.. Bu konuda uyari niteliginde bir mail atmislar.. Nasil ki Adsense'te telif, topluluk vs gibi seylerden para kazanma kapaniyor, partnerlerde de aynisi olacak diyor...

Zaten oluyor hocam bu ay iki tane kanalım kapandı biri life biri Quiz.. Dünya engeli yemiştim bir kaç tane para kazanmalar kapandı

geçen haftalarda tartışılmadı mı bu mail.
ilk defa görmüş gibi davranıyorsunuz.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam bir ara bu konu hakkında detaylı bir konu açıcaktın ama yalan ettin valla :D
kapanan kanalların yada telifli kanalların ödemeleri yapılmaya devam edilecek mi?

benımde gecen gun telifden para kazanma gitti kanal fredomdaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri