quizgroup giriş sorunu çözemedim

• Kullanıcı JeSuisTurc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JeSuisTurc

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar diğer partner kanallarima giriorum sorunsuz. lakin bir kanalim var youtube giriş yapabiliyorum ama quiz login olamiyorum olurken şu hatayi veriyor

Profile login
Log into dashboard with your Profile Password:

şifre istiyoru ama ben şifre koymamiştim. bilen yardimci olabilir mi?

7VByNW.jpg

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar diğer partner kanallarima giriorum sorunsuz. lakin bir kanalim var youtube giriş yapabiliyorum ama quiz login olamiyorum olurken şu hatayi veriyor

Profile login
Log into dashboard with your Profile Password:

şifre istiyoru ama ben şifre koymamiştim. bilen yardimci olabilir mi?

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Konu dısşı ama bır soru da ben sorayım musadenle hocam ... Yenı konu acmayalım ...
Bilen birisi cevaplarsa sevınırım ...

Şimdi bu Quız amcam paypal adresı degısmıyor 15 ınden sonra degıstır dıyor ama bugun ayın 18 i nezaman degıstırebiliyoruz , bılgısı olan var mı?

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]

:D hocam Quiz şirketinin sahibi miyim ben.. sadece bazı arkadaşların erişemediği kanallara şifre konulmştu o halledildi :) bu arkadaşınkine ya başkası koymuştur ya da kendisi veya satın aldıysa o kişi.. biz sorunu aştık :D

Son düzenleme:
ustat o sorun bendede var paypal adresine baska mail ekle onu sonra quiz yeni kanala ekle düzeliyor ben böyle çözdüm.

:D hocam Quiz şirketinin sahibiyim ben.. sadece bazı arkadaşların erişemediği kanallara şifre konulmştu o halledildi :) bu arkadaşınkine ya başkası koymuştur ya da kendisi veya satın aldıysa o kişi.. biz sorunu aştık :D

sirket ortaklarından biride sensin itiraf et yeter sakladıgın :cool:

evet ustat bir arkadaşdan satin aldim 10 tane kanal ama öbürlerinde sorun yok bakalim kendisile iletişime gecicem zaten paypal adreslerini degiştiremiyoruz aldiğima bin pişmanim eğer ki içerdeki paramida alamazsam ona giderse bilmiorum artik.

ustat o sorun bendede var paypal adresine baska mail ekle onu sonra quiz yeni kanala ekle düzeliyor ben böyle çözdüm.

Zaten paypalıma baska tanımlı maıl var , onu mun gıreyım yanı?
Onu denedım hocam ya , olmadı ...

Sanırım ödeme sürecındeler diye , 5 inden sonra tekrar deneyım ...

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bende senden aldigim kanallara giremiyorum hocam. Su password neyse bana da pm den yollarmisin

ben kadirden aldim degistirmedigini ve paypalin kapandigini soyluyor bence kanal alanlar dikkat etsin konuyada yazacagim netlik kazanana kadar [email protected] sanirim benim simdi icerdéki param neden buna gitsîn ? boyle sacmalik olmaaz

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

konuya resim ekledim bu sorunu nasil çözebiliriz arkadaşlar?

ben kadirden aldim degistirmedigini ve paypalin kapandigini soyluyor bence kanal alanlar dikkat etsin konuyada yazacagim netlik kazanana kadar [email protected] sanirim benim simdi icerdéki param neden buna gitsîn ? boyle sacmalik olmaaz

---------- Spam Engelliyici 19:51 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

konuya resim ekledim bu sorunu nasil çözebiliriz arkadaşlar?

Bu sorunun çözümü password girmen olacak. :) Başka türlü giremezsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri