QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

yine gereksiz güncellemeler ve vakit kayıpları ha ?

[MENTION=13526]ali51[/MENTION] kusura bakma dostum,biz cahiller arada böyle soru sorup,siz alimlerin değerli vaktini çalıyoruz.Ödeme yok,sen atomu parçalamaya devam edebilirsin,kusurumuza bakma tekrar...

Cahilligini soru sormandan degil soruyu sordugun yerden anladim. Ben alim degilim ama sen cahilsin kusura bakma. Bunu sorabilecegin hem quizgroup network var hem de wm konusu var. NIYE BURASI ? Ayrica benim atomu parcalayamiyor oluşum seni hakli yapmiyor. Varsa bi cevabin pm atarsin burayi kirletme daha fazla. Burasi bi forum ve belli kurallari var

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=13526]ali51[/MENTION] kusura bakma dostum,biz cahiller arada böyle soru sorup,siz alimlerin değerli vaktini çalıyoruz.Ödeme yok,sen atomu parçalamaya devam edebilirsin,kusurumuza bakma tekrar...
modlardan özür diliyorum dayanamadım...... banı hakettiysem affola
hacı abi burası ödeme konusu bak birkaç post önce mod arkadaş uyardı ödeme dışında mesaj atmayın bu konu ödeme konusu diye ki adsense konusunda da böyle ....
bir sıkıntın bir sorunun varsa bu konuda sorabilirsin

http://www.ytpara.com/quizgroup/23167-quizgroup-network.html

bu konu ödeme konusu ... forum kurallarını bil oku araştır ondan sonra burada üylere atar yap . ödeme bekliyoruz bakıyoruz ki ödeme konusu güncellenmiş boş muhabbet. doğal olarak tepkili oluyoruz ki zaten herkes stresli bu ay .

sorun veya sorunun varsa tekrar link paylaşıyorum

http://www.ytpara.com/quizgroup/23167-quizgroup-network.html

buradan sor . ödemen geldiyse bu konuyu güncelle ...
yanlışım varsa affola forumdaşlar
boş boş da millete celalenme kural neyse herkes uygulasın . sende öyle haksızsın . kusuruma bakmayın arkadaşlar.. mod arkadaşlar...

Son düzenleme:
Koreli arkadaşlara Quiz gruptan WM ödemeleri başlamış arkadaşlar sayfalarında paylaşmışlar durumları ayrıca adamlar paraları da gösteriyorlar baya da kazanıyorlar ha :D

Beyler quız odemelerı baslamıs benım odeme sabah geldı haberınız olsun herkese hayırlı kazanclar :)
edid: beyler heycan yaptım kusura bakmayın quız altında lıfe odeme atmıs :(

Son düzenleme:
Burdaki yorumları görünce gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Resmi tatillerde Banka Ödemesi beklemekte neyin nesidir?
Cidden bunu anlamıyorum.
Banka ödemeleri en erken p.tesi gelir oda gelirmi orasıda muamma.

Ben dun aldım 10 dolar gibi kucuk bi mebla webmoneye baktım quiz yazıyodu yani

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri