QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

bugun başlarlar ödemeye bugun başlamasalarda gece 12 den sonra başlarlar

hayırlısı olsun dostlar çok fazla sayıda kanalımdan hiç biri kesinleşmemiş çılgın bekleyişe devam

benimde 4 kanaldan kesinleşme olan yok beklemeye devam :)

geçen aylarda kesinleşmeler devam ederken ödeme yapmışlardı. en başta da senin yorumunu begenen [MENTION=15171]Katip[/MENTION] senin herkesten once bilmen lazımdı baboş

valla hatırlamıyom ben de ihtimal vermedim o yüzden beğendim :D keşke öyle bişi olsa ama mantıken olamaz çünkü düzensiz olur sistem

valla hatırlamıyom ben de ihtimal vermedim o yüzden beğendim :D keşke öyle bişi olsa ama mantıken olamaz çünkü düzensiz olur sistem

Zaten duzen olsa MN gibi tek part halinde öderlerdi :D Adamlar duzensiz. Ben banka ödemesi bekliyom daha 31 kadar yolu var ama inşallah sizlerin ödemesi bugun yada gece 12 den sonra başlar

geçen ay eklediğim kanalların dashboarddaki bilgileri boş durumda ödeme yöntemi felan boşluk ödeme yaparlar mı ?

sanırım kesinleşmeler sadece life için gerçekleşti şuan quiz beklemede:)

bazı soran kişiler görmüştüm acaba cevabı nedir;
banka bilgi girerken ibanı TL hesabının ibanını girmişim ama o hesasba bağlı USD hesabı da var ama tabi farklı iban o para yatırılıyor mu yine de ENPARA?

Kapanan kanalların kesinleşmeleri INBOX a an itibariyle düştü.

bazı soran kişiler görmüştüm acaba cevabı nedir;
banka bilgi girerken ibanı TL hesabının ibanını girmişim ama o hesasba bağlı USD hesabı da var ama tabi farklı iban o para yatırılıyor mu yine de ENPARA?

hocam ben kuveyttürk kullanıyorum tl hesabı girmiştim.Ancak usd hesabımda var otomatik usd hesbaıma düşüyo para.

Kapanan kanalların mailleri gelmiş, hadi hayırlı olsun.

Kapananların ödemeleri tüm dashboardlarda ayrı ayrı değil artık arkadaşlar.. Örneğin 3 tane dashboardınız varsas tümünün hepsini toplayıp o şekilde söylüyor.. her dashboardın inboxuna aynı mail gelmiş

kapananlar inbox a düştü. bu arada hala life mi kesinleşiyor. hiç quiz olupda kesinleşen var mı?

Kapananların ödemeleri tüm dashboardlarda ayrı ayrı değil artık arkadaşlar.. Örneğin 3 tane dashboardınız varsas tümünün hepsini toplayıp o şekilde söylüyor.. her dashboardın inboxuna aynı mail gelmiş

Yok hocam benim ayrı ayrı gelmiş. Neyi baz alıp birleştirecekler ki dashboardları?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri