QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

kesinlesmeler bittiğine göre öğlene doğruda wm leri aldıkmı tamamdır :D
Nede guzel soyledin oyle:) bence paypali bekletsinler once wm ler gelsin çünkü yarin paypala yatsa kmse bankaya pazartesinden once cekemez ama wm ler yatarsa en azindan bayram öncesi nasipleniriz:)
Arkadaşlar bugüne kadar kapanan kanalın parasını almayan oldumu, ben yeni quize başladımda, benim kanallar hep kapanıyor, quiz kapanan kanalları ödemezse biterim
Sanmiyorum olacağını 7 aydir tek kurus eksik yollamadi fazla fazla yolladığı aylarda olmuştur unuttuğum kanallari yani. Eger sorun yasayan olduysafa kendi kusurudur odeme bilgisinu yanlis falan girmistir.

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

30 haziranı 1 temmuza bağlayan gece bütün kanallarımı quize taşıdım. Saat 12 yi geçmişti ama yinede bütün kanallardan 1 günlük kazanç kesinleşmiş. Bayram harçlığı çıktı. Birde adsense iki ay ödemesini bir yaparsa yaşadık. :)

Arkadaşlar bugüne kadar kapanan kanalın parasını almayan oldumu, ben yeni quize başladımda, benim kanallar hep kapanıyor, quiz kapanan kanalları ödemezse biterim

kesin ödendi şu güne kadar, bundan sonrada ödenir bi aksilik olmazsa
hatta bende kapananlar her ay hep oranlı oluyor, ay sonunda tekrar ödeme almak güzel oluyor
keşke telifli kanallarıda ayın 10u gibi ödese her 10 günde bir ödeme alsak :rolleyes:

Bende bütün kesinleşmeler bitti. Umarım bugün başlarlar ödemeye.

quize bağlı kanallarımdan bazıları temmuzun başında kapandı, quizden baktığım zaman ödemeyi 29 ağustosdan sonra gösteriyor. haziran kazancını almam gerekmiyormu bu ay? sonuçta haziranda değil temmuz kapandı?

quize bağlı kanallarımdan bazıları temmuzun başında kapandı, quizden baktığım zaman ödemeyi 29 ağustosdan sonra gösteriyor. haziran kazancını almam gerekmiyormu bu ay? sonuçta haziranda değil temmuz kapandı?

dünden önce kapansa bile önümüzdeki ayın sonunda alırdın
kesinleşme tarihi gelince kanalın açık olması gerekiyor

merak edenler olacaktır %90 bugün banka ödemeleri yapılacaktır, wm ödemeleri de %70 ihtimal ile öğleden sonra başlayacaktır.. PayPal hakkında yorum yapamıyorum o kafalarına ne zaman eserse başlıyor bazen ilk bazen ortalarda bazen de en son.. Ama en kötü ihtimal banka ve wm yarına kesinlikle başlar ama bugün başlayacağına eminim.. Yani bayrama dolu dolu gireceğiz :)

merak edenler olacaktır %90 bugün banka ödemeleri yapılacaktır, wm ödemeleri de %70 ihtimal ile öğleden sonra başlayacaktır.. PayPal hakkında yorum yapamıyorum o kafalarına ne zaman eserse başlıyor bazen ilk bazen ortalarda bazen de en son.. Ama en kötü ihtimal banka ve wm yarına kesinlikle başlar ama bugün başlayacağına eminim.. Yani bayrama dolu dolu gireceğiz :)

Kırk yılın başında ağzından doğru bir laf çıktı.

Bence life yetkilisi gelsin. Yine "Happy Ramadan " desin. Bayramdan önce yatıracağız desin :D Daha çok sevelim quiz'i :D

Kırk yılın başında ağzından doğru bir laf çıktı.

Ya 30 yaşına gelmişsin çocuk gibi laf sokuyorsun.. Ramazan ayındayız oruç ağzımızla ne diye laf sokarsın? hiç mi hoşgörü ve insanlığınız kalmadı bilmiyorum ki? gerçi senin egonu bilmeyen yok kimse laf anlatıyorsam.. kaç kere banlandın yine akıllanmıyorsun.. modlardan ricam gereken cezayı verir misiniz reportladım ancak gören yok sanırım [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Ya 30 yaşına gelmişsin çocuk gibi laf sokuyorsun.. Ramazan ayındayız oruç ağzımızla ne diye laf sokarsın? hiç mi hoşgörü ve insanlığınız kalmadı bilmiyorum ki? gerçi senin egonu bilmeyen yok kimse laf anlatıyorsam.. kaç kere banlandın yine akıllanmıyorsun.. modlardan ricam gereken cezayı verir misiniz reportladım ancak gören yok sanırım [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Tartışmaya girmeyeceğim, Benimle uğraşan zaten hep sensin. O yüzden bişey demiyorum. İyi forumlar sana.

inşallah bugün yatar quiz ödemeleri

Konu dışı:
Konuyu saptırmayın rica etsem konu dışı yazmayınız.

Adama laf atan sensin. Konuyu da bence sen saptırmışsın yeterince.

"Kırk yılın başında ağzından doğru bir laf çıktı." Bu söz ile adama söylediğinin hiç biri doğru değil sadece bu sözlerine katılıyorum diyorsun. adamda haklı olarak sana laf söylüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri