greenleaf54
Yasaklanmış
wm bitti Allah bin bereket versin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu kadar büyük kesintiler oluyormu ya :S 70 dolar kazandım bu ay mesela 30u kesilirse boşa yapıyorum yanivarmı bilgilendirecek olan arkadaş
peki webmoney de ne kadar kesinti oluyor ?
İşbank sabah yatmış
WM almayan varmı hala benim gibi?
valla benim sattıgım bir kanal vardı 13de sattım onun ufak bi ödemesi vardı gelmedi. ayın 10 dan sonra değişsen bile sana gelir diyorlardı ama . z2 ile başlıyo gelmedi
evet hocam haklısın sanırım gelmediğine göre sattıgım kişiye gitmiş . en iyisi ona sorayım benEsnetiyorlar genelde onu, değiştirildiyse yeni hesaba geçmiş olma ihtimali çok yüksek. Ödeme geçmeden iki gün önceden maksimum alıyorlar hesaptaki güncel bilgileri. İsterseniz sattığınız kişiden bir öğrenin.
Life ve Quiz Paypal Gelmedi Halen Paypal Gelen Varmı
benim de paypal gelmedi. paypal gelen varsa yazsın bari en azindan odeme yapildi mi onu bilelim.
millet artık banlanma korkusundan konuya mesaj atamaz duruma geldi, paypal ödemeleri henüz başlamadı arkadaşlar, panik yapmayın
benim de paypal gelmedi. paypal gelen varsa yazsın bari en azindan odeme yapildi mi onu bilelim.
Life yetkilisi facebookda ödemlerin bittiğini yazmış bunlar paypalı ödemelerini unuttumu ne yaptı bi mail atın istersenizLife ve Quiz Paypal Gelmedi Halen Paypal Gelen Varmı
Paypal bugün bari yatsın yatmazsa yuh yani harbi
aynen bu kadarda bekletilmezki resmen istemiyolar ppal'ı ayıp be bu kadarıda 1 haftadır
Ne senaryolar üretiyorsunuz be arkadaş. Her ay önce pp sonra banka sonra wmz ler ödeniyordu bu ay paypalı sona attılar bekleyin yatar quiz yemeyecek ya paramızı konuyu da ödeme almadan güncellemeyin artık sormayın alan oldu mu diye alan olsa zaten yazar senin sormanla mı yazacak
Ne senaryolar üretiyorsunuz be arkadaş. Her ay önce pp sonra banka sonra wmz ler ödeniyordu bu ay paypalı sona attılar bekleyin yatar quiz yemeyecek ya paramızı konuyu da ödeme almadan güncellemeyin artık sormayın alan oldu mu diye alan olsa zaten yazar senin sormanla mı yazacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.