QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

ödeme alan arkadaşlar dashboarda düşen yeni sözleşmeyi onaylayıp onaylamadıklarını belirtebilirler mi ?

3 Açık kanalın ödemesi paypala alındı bugün
diğer açık ve kapalılar bekleniyor

tam hesapları kontrol ettim yatmamış gözüküyodu, şimdi paypaldan baktım gelmiş :) . parça parça gönderiyo adamlar bayağı panik olmuştum.
GFdkJKi.png

en yüksek ödememi şimdi aldım, o da çok yüksek bir meblağ değildi, quize yeni başladım ama hesaplar eskiydi. önceki iki ödeme son gelene göre düşüktü.

ilgisi var mı bilmiyorum ama tam tüm dashboardlara girip yeni gelen sözleşmeleri onayladıktan sonra oldu.

galiba düşükten yükseğe doğru ödeme yapıyorlar.

Geçen aydan kalan küçük bir ödeme göndermiş quiz 1-2 saat önce paypal hesabıma, alacak verecek kalmadı.
Umarım yarın da kapanan kanal ödemelerine geçerler..

Son düzenleme:
hala paypal bekliyorum

(konu güncellendiği için yazdım)

quiz musicnation ile yarışıyor bu ay sanırım... ne gelmez paypal ödemeleriymiş arkadaş..

Konuyu takip edemedim ama para banada gönderdiler kapanan kanalın parası gelmedi ayin 30 kadar yatar diye bir tarih var ama anlamadım yatarımi acaba

Sabah 07.34 te paypal odemesi geldi acik kanal para kazanmasi kaoanan kanal sonraki ay 30unda yatacak herhalde

2 saat önce kız arkadaşıma ödeme gelmiş paypala açık kanal. Ben hâlâ ödeme bekliyorum gelmedi.

Paypal'a açık kanalın ödemesi gelmiş. Darısı başınıza.

Tarih: 29.07.2015
Saat: 05:25:55 EEST
Durum: Tamamlandı

2 paypaşlım vardı diğerine ödeme gelmiş xxx hane. xxxx hane olan AÇIK KANAL PAYPALLAR BEKLENİYOR.

paypala oldukca yüklü miktar ödeme gelmiş saat 9 da

Şimdi ufak bi para geld paypala dicem o ki bekleyin gönderiyorlar

Arkadaşlar wm olarak kapanan kanalın parasını alan oldu mu acaba hiç ? Wmlere daha başlamadılar ise banka gelmez bugünde

açık kanallarımın paypal ödemsi gelmedi bu durumu yaşayan başka kimse var mı ben ayın 20sınde ödeme yöntemini banka yapmıştım kapalı kanallırın ödemesini banka alabilmek için acaba bug a mi düştü ödeme yöntemi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri