QuizGroup Haziran Kazançları Temmuz Ödemeleri

Bana ödemenin yarısı geldi, yarısı da gelecektir geçen ay da 4 gün sonra gelmişti diğer yarısı.

Yahu Quiz PP ödemeleri daha tam olarak yapmadı, kapanan kanalların ödemelerine ne zaman geçecekler acaba?

Yahu Quiz PP ödemeleri daha tam olarak yapmadı, kapanan kanalların ödemelerine ne zaman geçecekler acaba?

arkadaşın birisi mayıs kapanan paypala aldım dedi bugün hatta yazdım konuştuk konudan bende bugün yarın bekliyorum artık kapananların başlamasını..

00:17 , 4 hane yatmıştır Paypal.
İçim rahatladı.
Ve artık Paypal iptal , Webmoney geçiyorum :)

Son düzenleme:
3 haneli açık kanallarımın paypal ödemesi gelmedi arkadaşlar.. başka paypal bekleyen var mı şu anda?

Az önce Mayıs ayında kapanan bir kanalın ödemesi ile birlikte Haziran ayı kazancını göndermişler. Paypal acayip bir kesinti yapmış bu ne ya.

Son düzenleme:
paypal açık kanallarin ödemesi geldi en sonunda :) bakmaktan sıkılmıştım vallahi darısı bekleyenlerin başına :)

webmoney kapanan ödemeleri ayın sonu günümü geliyor. hey ay takip eden arkadaşlar bilgilendirebilirmi. ayın 1i haftasonuna denk geliyor. cuma yatmassa pazartesiyemi atlar

webmoney kapanan ödemeleri ayın sonu günümü geliyor. hey ay takip eden arkadaşlar bilgilendirebilirmi. ayın 1i haftasonuna denk geliyor. cuma yatmassa pazartesiyemi atlar

Merhaba Hocam.
Önceden Hep bugun Öglen saatlerinde ödüyordu Galiba Paypal Açık kanal Ödemelerinde Geciktikleri İçin PP ödemelerini bitirmeye çalışacaklar büyük ihtimal bugun 3 4 5 6 saatlerinde wepmoneye geçebilirseler öderler yoksa yarına kalabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri