☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 adet quiz hesap alındı.Teşekkürler.

2 Tane Quiz kanal alındı. Gayet güvenilir arkadaş. Teşekkür ediyorum

11 kanal alindi. Teslimat hizli gerceklesti. Güvenilir bir arkadas.

2 . kez 10 tane alındı tavsiye derim

Arkadastan 3 adet quiz alınmıstır.Odeme yontemımde kısa sureli aksaklık oldugu için ilk once kanalları verip bi ara odeme gecersın diyen [MENTION=15171]Katip[/MENTION] arkadasımıza cok tesekkur ederim :D

5 partner kanal alınmıştır.Daha önceden olduğu gibi yine hızlı ve sorunsuz

hepinize teşekkür ederim bol kazançlar.. satışlar devam etmektedir

Gürhan profillere biraz genç kız fotosuda koysan diyorum. Çocuklara yönelik çalışıyoruz :D Hep yaşlı yaşlı. :D Şaka bir yana ay başı gelsin kapındayım yine..

Tüm hızıyla geliştirmeye devam ediyoruz :D

KALİTE KONTROL GÖRÜNTÜLERİ

1)Size verilen excel tablosundaki kayıtlar bu şekilde sunulmaktadır

2)Kanallar bu şekilde profil ve kapak fotolu şekilde, videosu silinmeden teslim edilmektedir

Son düzenleme:
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam,2.resimde kanal adını biyerde gizlemişsin ama biyerde açık kalmış.resmi sildim mesajından,açık kalan kısmıda düzenleyip geri eklersin sen tekrar :)

Katip hocam kanalları bağlayıp mı veriyorsunuz yoksa gelen davetiyeyi ellemedenmi veriyosunuz direk?Şu sıralar sıkışığım yakında bende tekrar satmaya başlayacağımda quizgroup biraz işin ehline danışmakta fayda var :) Hayırlı satışlar bu arada.

---------- Spam Engelliyici 04:55 ---------- Önceki Mesaj 04:53 ----------

Bu arada kanalın ismi açık kalmış 2.fotonda hala duruyor.

@Katip hocam,2.resimde kanal adını biyerde gizlemişsin ama biyerde açık kalmış.resmi sildim mesajından,açık kalan kısmıda düzenleyip geri eklersin sen tekrar :)
sağolasın hocam yorgunluktan fark etmemişimdir akşama eve gidince düzeltirim :)

satışlar devam etmektedir

skype üzerinden 16+2 teslim edilmiştir

piyasayı öldürmeye çalışanlara inat satışlar devam etmektedir

46 adet hesap teslim edilmiştir..

satışlar devam etmektedir

Helal Olsun Gürhan Hocam Farklı Bir Ürün Almıştım 1 Ay Önce Ürünü Kullanamadım Ve 1 Ay Sonra Ürünü Değiştirip Quiz Kanal Almak İstiyorum Dedim Elimde Stok Yok Cuma Yollarım Kanalları Dedi Ben Cuma Skaype Girdim ve Adam Perşembeden 5 Adet Kanlı yollamış Bile Senin iş Ahlakına Bitiyorum Hocam Burdan Kazandığın Paranın Son Kuruşuna Kadar Hakediyorsun Hayırlı Satışlar Bol Kazançlar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri