KALİTE KONTROL GÖRÜNTÜLERİ
Size verilen excel tablosundaki kayıtlar bu şekilde sunulmaktadır

Toplu alım yapıldı, ilgisinden dolayı teşekkürler..Kanallar başarılı açılmış..
ikinci 100 adet siparişi geçilmiştir..
100 Adet daha sipariş geçilmiştir.İşine olan saygına hayranım..
Uzun süre çalışacağız büyük ihtimal![]()
arkadaştan cok sayıda kanal aldım zamanında 3-4 ay önce aldıgım kanallar bile sapasaglam ayakta duruyor.
bu yüzden 20 adet quiz siparişi verilmiştir
10 adet quiz kanal alindi, Allah razi olsun Gürhan hocam gercekten cok ilgili ve hizli kendisine cok tesekkür ediyorum, fazlasiyla yardimci oldu hayirli satislar dilerim ayrica![]()
Hocam , Sen kanal konusunda marka oldun artık. Kıskanmaya başladım. Öz Yeni Katip diye karşına dükkan açıp life satıcam![]()
Adam satış konusunda çığır açtı
Kazandıkların helal olsun Gürhan'cığım![]()
20 adet kanal alındı.Bol kazançlar olsun.
her ne kadar pazarligi zor olan bi insan olsa da, 25 adet kanal alinmistir
ilerde daha da alicaz insallah![]()
Elinde kalmış, satamamış. Abi dedi al dedi nolur dedi. Kıyamadım aldım biraz.
Şaka bir yana kendisi güvenilir ve ilgili bir arkadaş, tavsiye ediyorum.
daha önce 10 tane aldım birkaç hafta geçti kanallara sıkıntı yok.Yeni bir 10 luk daha alındı.
10 + 1 kanal alındı ilgili bir arkadaşımız.....güvenilir insan
şimdiye kadar 20 kanal sipariş verildi hepsi sorunsuz şekilde teslim alındı ve para kazanılmaya başlandı.kaliteli hizmet için teşekkürler.
Baya sipariş verdim siparişlerin ödemesini peşin geçtim daha hiç teslim alamadık yani ticaretinde bir usulü vardır arkadaş, bu ne biçim iş
Şaka şaka gerçekten çok iyi bir arkadaş para ikinci planda hizmet kalitesi multi seviyede kanallar kapanmıyor, çok övmek istemiyorum insanları övmeyide beceremem ama on numara beş yıldız....
Quiz işi zorlaştırıyor. Ama Katip bu işte kendini kanıtlamış bir arkadaş.Siparişler verildi her zaman ki gibi devam...
Arkadasla 2. kez alisveris yapiyorum aninda teslim aldim 10+1 kanal. Kannallar temiz ve islem hizli tavsiye ederim arkadaslar. Sanada tesekkûr ederim Katip ilgi ve ciddiyetinden dolayi. Emegine saglik bol satislar.![]()
20 adet daha kanal alınmıştır. Sağlam ve Kaliteli Kanalları da kendisi de![]()
Bugün itibariyle 20 Kanal daha teslim alınmıştır. Quiz düşünene şiddetle tavsiye edilir. Adam prof!
Daha Kimseden Kanal Manal Almam Demişken @Katip çıktı karşıma birdenBen bu işi bırakıroyum demedikçe kendisinden almaya devam edicem.
Adam la o.
Çok tane kanal alımıstır ...
yine @Katip farkı ortada
Excel ler falan geliştiriyor kendını , teşekkur ederım ...
ytpara nın Quizcisi![]()
55 Adet alınmıştır, maşallahı var temiz düzenli çalışıyor teşekkür ederim, Spiderman gibi adamsın Gürhan.![]()
10+1 kanal alındı teşekkürler....
20 quiz alındı tesekkürler
2 dene de hediye aldığ :=)
Aldigim kanalların hepsi kapandı ücret iadesi istiyorum...şaka şaka 2 aydır taş gibi ayakta hepsi hayırlı satışlar
- KANAL FİYATLARI;
1 Adet Boş Quiz = 12 TL
5 Adet Boş Quiz = 60 TL
10 Adet Boş Quiz = 120 TL
- Kanallar boşken 10 gün içerisinde partnerden atılırsa veya kapanırsa değişim yapılmaktadır. Yükleme yapıldıktan sonra garanti dışıdır.
Kanalların içerisinde izlenim için bulunan video kesinlikle silinmemektedir! Herkes biliyor ki silinen videolar nedeniyle kanalların partnerden atılma durumu vardır. Ayrıca bu videoların ne tür ve ne şekilde olduğunu bilemeyeceğiniz için kanalızın hem +18den kapanabilir hem de partnerden atılabilir..
►Kampanya:En az 10 kanal alımınızda +1 kanal HEDİYE..!
Hemde herhangi bir artış olmadan kanalları indirimli alırken AYNI ZAMANDA hediye kanal sahibi olacaksınız..!
- DETAYLAR;
En az 10 kanal satışında +1 kanal hediye edilecektir. 10 ve katları şeklinde kanal satışlarında her 10 kanal için +1 kanal HEDİYE!
Örneğin; 10 kanal alımında +1
20 kanal alımında +2
50 kanal alımında +5
...
...
100 kanal alımında +10 adet
şeklinde kanallar hediye edilecektir..
- Amacımız size daha çok hizmet ve daha fazla para kazanmanızı sağlamak...
UNUTMAYIN! DİMYAT'A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMAYIN!
Ödeme Yöntemleri:
paypal, enpara, vakıfbank, akbank, garanti
iwusinho
Ödeme Yöntemleri:
paypal, enpara, vakıfbank, akbank, garanti
Son düzenleme: