☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun.

Partner satış konularını incelediğiniz de en mantıklısı bu kampanya olarak çok açık bir şekilde göze çarpıyor :)
Özellikle yeni başlayan arkadaşlar için yol gösterici olabilir. Onlara almalarını tavsiye ederim Katip arkadaşımız zaten son derece güvenilir bir insandır.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam 5 adet kanal 45 tl için banka bilgilerini gönderirsen yarın ödemeyi geçip kanalları alayım mümkünse.
edit: yarın bayram hocam 30 unda gönderebilirim garantibank yoksa

Arkadaşlar öncelikle herkese bol kazançlar dilerim;
Biliyorsunuz ki son dönemde yaşanan adsense sorunları nedeniyle artık bir çok kişi benim gibi partnerlere yönelmeye başladı ve yaptığım araştırmalar sonucu Quiz partnerin bizim için en hayırlısı olduğu kanaatine vardım. Aklımda normal kanal satışı vardı ancak yaşanan bu sorunlar nedeniyle kanal satışını Quiz Partner Kanal satışı olarak değiştirdim ve yoğun beyin fırtınası yaparak güzel bir kampanya ile satışa başlamış bulunuyorum. Allah utandırmasın inşallah.

Referans; [MENTION=9639]maihes[/MENTION] arkadaşımız partner satışını bırakması nedeniyle kendisiyle görüşülüp onun başlattığı kaliteli işi ben devraldım ve üzerine koyarak yoluma devam ediyorum..
Ref Konu:
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/50743-quiz-life-kanal-satislari-uygun-fiyat.html

Daha önceki kanal satışım;
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...endonezya-gercek-simkart-onayli-kanallar.html

KANAL FİYATLARI;
1 Adet Boş Quiz = 10 TL
5 Adet Boş Quiz = 45 TL(tanesi 9 TL)
10 Adet Boş Quiz = 80 TL (tanesi 8 TL)

Kanallar boşken 10 gün içerisinde partnerden atılırsa veya kapanırsa değişim yapılmaktadır. Yükleme yapıldıktan sonra garanti dışıdır.

►Kampanya 1: En az 5 adet ve üstü kanal alımlarınızda kanal başına 40 video HEDİYE!

Kampanya detayları; İster satın alacağınız kanallara, isterseniz de başka kanallara yükleyebileceğiniz hepsi +20 dakikadan oluşan ve TÜM BOTLAR'la veya manuel şekilde yükleyebileceğiniz %90 telifsiz çizgi veya dizi videoları verilecektir. Bu sayede kanalları toplu aldığınız için hem indirimli almış olacaksınız, hem de hediye video kazanmış olacaksınız... Ayrıca satın almış olduğunuz kanalların ücretini bu videolar sayesinde uzun vade de çıkarmış olacaksınız. Eğer özel SEO uygulaması veya özenle yüklemeler yaparsanız bu videoların size kazandıracağı meblağlar çok çok ciddi miktarlar olabilir.

Örneğin; 8 adet kanal siparişi verdiniz, bunun üzerine kampanya dahilinde size 8*40=320 adet video hediye edilecektir.

NOT:
1-Bu kampanyanın 1 hafta süresi vardır. Daha sonra 2.Hediye Kampanyası aktif olacaktır.
2-Bu konu hakkında söylediklerimin dışında ekstra bir sorunuz varsa lütfen PM atın ya da skype ekleyin..

►Kampanya 2:Herşeyi öğrendiğimiz bu foruma teşekkür ve destek amaçlı Silver ve Gold abonelikleri hediye edilecektir.Pek yakında..!

S.S.S.:
S1: Kanalları Nasıl Açıyoruz
→Her kanal açılışında IP ve Çerez resetlemesi yapılmaktadır
→Her kanal için hata vermeden açılış yapılır bir karakteri yanlış yazıldıgı görüldüğünde tekrar resetlenip çerezleri silinir.
→Şifreler Kullanıcı İçin Kolay, Google Algoritması İçin Zor Şifrelerdir
→Ad ve Soyad Tamamen Kendi Uydurmalarımızdır
→Kopyala yapıştır yapılarak degil tek tek el ile açılır.
→Kanalların sağlamlığını test etmek amacıyla en zorlayıcı sistem olan token kullanılarak BOT aracılığıyla 14 adet kanala aralıksız ve seri bir şekilde bir çoğuna aynı anda 250-400 arası +20dk üstü videolar yüklenerek test edilmiştir ve 2 haftadır bir sorun yoktur. Taş gibi sağlamdır kanallarımız.
Örnek Kanalları İnceleyin; http://i.hizliresim.com/VyOObn.png
S2:Neden Videoları Kendiniz Kullanmıyorsunuz?
→Youtube öyle bir okyanus ki milyonlarca içerik var ve bunların tamamını yüklemek imkansızdır. Bu nedenle hem başkaları kazansın hem de ben kazanayım mantığı düşünülmektedir. Bu satış sayesinde hem ücretsiz video vermiyorum hem de para karşılığında video vermiyorum. Sadece kampanya ile siz değerli dostlara bir nevi yardımcı oluyorum. Ben herşeyi bu forum ile öğrendim yani sizlerin sayesinde..
S3:Neden Videoları Kanallara Yükleyip O Şekilde Satmıyorsunuz?
→Beni tanıyanlar bilirler. O kadar yoğun bir iş hayatım var ki inanın vaktim olsa bu şekilde satar ve üzerine hiç bir ücret koymazdım ve yine sabit fiyatla satışını yapardım. Ama maalesef vaktim olmadığı için buna ayıracak vaktim olmuyor.(belki 1-2 saat bana kalıyordur onu da kendime özel kanallar yapıyorum). Ha diyeceksiniz ki neden bir ortağın yok ya da birisiyle çalışmıyorsun? Arkadaşlar ben yaptığım işte bir tek kendime kefil olurum ve benim bu forumda yüzlerce kişiyle alışverişim olmuştur bir kişi de çıkıp bana işinin arkasında durmamıştır diyemez. Benim için öncelik dostluk ve güven ön plandadır.

ÖNEMLİ NOT: Lütfen bir derdi olan ya da konuyu baltalamak isteyen bir arkadaş varsa bana özelden ulaşsın özel olarak kendisiyle ilgilenir tüm sorularını yanıtlarım. Kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz burada rızkımızı arıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederim
Ödeme Yöntemleri:
paypal, enpara, vakıfbank

Hayirli satislar kardeşim..
Arkadaş isini titiz yapan biridir tavsiye ederim.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam 5 adet kanal 45 tl için banka bilgilerini gönderirsen yarın ödemeyi geçip kanalları alayım mümkünse.

hocam lafı olmaz garanti bank var ama aktif edemiyorum şimdilik zaten bir kaç arkadaş da o şekilde eft yaptı perşembeye geçecek hesaba dediğim gibi önemli olan işiniz görülsün.. skype ekleyebilir misin rica etsem daha rahat konuşuruz

kendimden alıntılıyorum ama paypal yazarsan da olur para yükleyebilirsem gönderirim.
+ hediye videoları da unutma hocam.

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

hocam lafı olmaz garanti bank var ama aktif edemiyorum şimdilik zaten bir kaç arkadaş da o şekilde eft yaptı perşembeye geçecek hesaba dediğim gibi önemli olan işiniz görülsün.. skype ekleyebilir misin rica etsem daha rahat konuşuruz
normalde kullanmıyorum ama şimdi yüklüyorum hocam yükleyip dönerim size

kendimden alıntılıyorum ama paypal yazarsan da olur para yükleyebilirsem gönderirim.
+ hediye videoları da unutma hocam.

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

normalde kullanmıyorum ama şimdi yüklüyorum hocam yükleyip dönerim size

hocam komisyon felan gidecekse hiç uğraşmayın diyorum.. eft ya da farklı yolla gönderirsiniz perşembeye geçer hesaba sorun değil

10 adet quiz kanal alınmıştır...
Gürhan kardeşimle gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Babus bu kadar önerildin. Şimdi sana istek yağar yağmasına da sen yetiştirebilecek misin? :D

Kolay gelsin hayirli satışlar babacan .. ( Kendisine kefil dahi olabilirim. Yani iade sorunu veya kanalarla ilgili sorun yaşayanlar beni de bulup istiyebilir. )

5 adet kanal için ödeme yapılmış kanallar ve videolar alınmıştır.
ilgili bir arkadaş takıldığım şeylerde de yardımı olmuştur.

Son düzenleme:
5 tane aldım sorunsuz bir alışveriş oldu.

Babus bu kadar önerildin. Şimdi sana istek yağar yağmasına da sen yetiştirebilecek misin? :D

Kolay gelsin hayirli satışlar babacan .. ( Kendisine kefil dahi olabilirim. Yani iade sorunu veya kanalarla ilgili sorun yaşayanlar beni de bulup istiyebilir. )
İlla bi muhalefet olacan ömer :) stok yapmadan piyasaya girmez...
Şaka bi yana sen ilk Quizcilerdensin patner işi sıkılaştirdi al kardeşim stok yap:)

çok yoğun ilginize teşekkür ederim arkadaşlar.. :o siz kazanın ki ben de kazanayım :D
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] sen yolla yeterki :D

hocam ben de 10 tane almak istiyorum pm atar misiniz detayli bilgileri?

Hayırlı satışlar.Toplu satışlarda ki indirim güzel en azından piyasayı öldürmüyorsunuz.

Güvenilir ve kaliteli bir hizmet olacağını düşünüyorum. Arkadaş daha önceden de mail açma vs.. konularında forumda bilgi paylaşımı yapmış olup işi bilen bir kişidir. Ayrıca alacağınız içerik tavsiyesi ile en azından verdiğiniz kanal parasını çıkartırsınız.

Lazım olursa haber ederim. Şimdiden hayırlı olsun hocam.

arkadaşlar teşekkür ederim skype eklerseniz oradan konuşabiliriz eklemeyenler için.. forumdan takip biraz zor da.. :) geç dönüş yaparsam kusuruma bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri