☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar teşekkür ederim skype eklerseniz oradan konuşabiliriz eklemeyenler için.. forumdan takip biraz zor da.. :) geç dönüş yaparsam kusuruma bakmayın

10 adet quiz kanal alindi, Allah razi olsun Gürhan hocam gercekten cok ilgili ve hizli kendisine cok tesekkür ediyorum, fazlasiyla yardimci oldu hayirli satislar dilerim ayrica :)

hocam şimdii aldık kanalları video attığınız kanallar herhangi bir sebepten kapandı ( biz herhangi bir video yüklemedik) değişim yapıyomusunuz ?

Hayırlı işler dilerim :) Ya şunun formulünü bir bulamadım.Nasıl izlenim aldırıyosunuz kanallarada satıyosunuz ya :) Kaç gündür life yada quize sokayım diye didiniyorum anca orda burda paylaşa paylaşa 1 kanal sokucak vaziyete geldim :D 10 lira vermemek için yaptığıma bak ee fakirlik işte :)

hocam şimdii aldık kanalları video attığınız kanallar herhangi bir sebepten kapandı ( biz herhangi bir video yüklemedik) değişim yapıyomusunuz ?

hocam siz herhangi bir şekilde yükleme yapmazsanız 10 gün içerisinde kanallar kapanır veya partnerden atılırsa ister ücret iadesi istersen değişim yaparım sorun yok..
ayrıca şurayı yanlış anladınız sanırım.. ben boş olarak satıyorum bunları.. yanına size hediye yüklemek üzere video kaynağı vericem. ister bunlara yüklersiniz ister adsense kanallarınıza isterseniz başka bir yere :) detaylı bilgi skype eklerseniz sevinrim

kampanya da 10 numara olmus gürkan alana sadece yüklemek ve arkasına yaslanmak kalıyor :D

hocam siz herhangi bir şekilde yükleme yapmazsanız 10 gün içerisinde kanallar kapanır veya partnerden atılırsa ister ücret iadesi istersen değişim yaparım sorun yok..
ayrıca şurayı yanlış anladınız sanırım.. ben boş olarak satıyorum bunları.. yanına size hediye yüklemek üzere video kaynağı vericem. ister bunlara yüklersiniz ister adsense kanallarınıza isterseniz başka bir yere :) detaylı bilgi skype eklerseniz sevinrim

hocam yani siz yükleyip teslim etmiyosunuz değilmi

hocam yani siz yükleyip teslim etmiyosunuz değilmi

hayır hocam öyle olsa fiyat kat kat artardı.. bu nedenle iş yükü bölümü yaptım.. malzeme benden işçilik sizden :)

Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim güzel mesajlarınız için.. 1 haftalık stok yapmıştım hiç ummadığım derecede rağbet gördü. Stok kalmadı yarına yine stoğum olacaktır.. sipariş vermek isteyen iletişime geçebilir.. Bol kazançlar

hayırlı satışlar, bu sektörde kanal almak ihtiyac gidermektir normal şartlarda,

ancak şu haliyle bu konu üzerinden alışveriş yapmak , zannediyorumki geleceğe yatırım niteliği taşıyor.::)

Arkadaştan 5 kanal aldım. Çok ilgili ve işini özenle yapan bir arkadaş kendisine teşekkür ediyorum

Merhaba kendisinden 5 adet kanal ve video kaynakları alınmış olup teslimat sağlanmıştır keşke video kaynağı satışı da yapılsa bu şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri