☻QuizGroup Kanal Satışı HEDİYELİ!☻

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı satışlar Gürhan, sen bi iş yapıyosan satışlar patlar en az 1000 stokla gir dedim.. Şimdi uğraş dur :D :D

Arkadaş gerçekten çok ilgili, 5 adet kanal ve videolar alınmıştır. Teşekkürler

Arkadaşlar bugünkü stokta bitti yeni stok için sipariş vermek isteyen arkadaşlara ekstra olarak kanal başı +10 video hediye edilecektir. Yani en az 5 kanal alımınızda kanal başına 40 video yerine 50 video hediye kazanacaksınız.(amaç beklettiğimiz için :) )

sipariş verildi teşekkürler her birinde 10 video oda iyiymiş:)

skype ekledim hocam verelim hemen sipariş
edit:5 kanal için ön sipariş verilmiştir

Son düzenleme:
gerekli dönüşler yapıldı. sipariş alımı devam ediyor
Arkadaşlar bugünkü stokta bitti yeni stok için sipariş vermek isteyen arkadaşlara ekstra olarak kanal başı +10 video hediye edilecektir. Yani en az 5 kanal alımınızda kanal başına 40 video yerine 50 video hediye kazanacaksınız.(amaç beklettiğimiz için :) )

Yeni stoklar yarına hazır olacak.. sipariş alımı devam ediyor..

reserved önümüzdeki hafta bir sıkıntı olmazsa alırım. hayırlı satışlar.

Hayırlı Satışlar Herkes Memnun Gözüküyor Aldığı Kanallardan, Allah dahada arttırsın iyi çalışmalar...

Hayırlı Satışlar Herkes Memnun Gözüküyor Aldığı Kanallardan, Allah dahada arttırsın iyi çalışmalar...

amin hocam teşekkür ederim :) memnuniyetin kaynağı şu; bir miktar para alıp vaat vermiyorum. normal bir hizmetin karşılığında hediye olarak video veriyorum kimisi milyar kazanıyor kimisi kanal parasını.. işin sırrı bu sanırım :) hem ben mağdur olmuyorum hem alıcı.

10 tane quiz ayarlar mısın bana müsait olunca, paypal verirsen atayım ücreti hemen, sen hazır olunca kanalları atarsın ;)

10 kanal için bende paypal adresi alayım hocam.Bol kazançlar...

onur hocam skype in kapalı gözüküyor :) forumdan pm mi atayım?

hocam skype yazdım

Aynen hocam pm atarsan paypal adresini ödemeyi geçerim, pm ile atabilirsin kanallar hazır olunca bilgileri de hatta. Skype giremiyorum bir süredir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri