quizgroup kapanan kanal ödemesi

• Kullanıcı ua.mmtt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

ua.mmtt

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar, mesela quiz group bu ay ödeme yapacak ya. 31.09.2015 e kadarki reklam tıklamalarına mı ödeme yapacak yoksa 15.10.2015 yani bu ayın 15'ine kadarki tıklamalara mı ödeme yapacak?
2. sorum: Ödeme ayın 11'inde kesinleştikten sonra kanal kapanırsa ödeme yapar mı?
Teşekkürler.

İyi günler arkadaşlar, mesela quiz group bu ay ödeme yapacak ya. 31.09.2015 e kadarki reklam tıklamalarına mı ödeme yapacak yoksa 15.10.2015 yani bu ayın 15'ine kadarki tıklamalara mı ödeme yapacak?
2. sorum: Ödeme ayın 11'inde kesinleştikten sonra kanal kapanırsa ödeme yapar mı?
Teşekkürler.

1.her ayın 15'inden sonra bir önceki ayın ödemesini yapar yani 31.09.2015 e kadarkini
2.kapananları ödemiyor. ama bazı arkadaşlar panelde kesinleşirse ödeme alındığını söyledi galiba emin olmamakla birlikte.

Kesinleştikten sonra kapanan kanallar ödeniyor.

31.09.2015 kadar birikipte kesinleşen ler ödenir.
Kesinleşmeden önce kapanan kanallar ödenmiyor

Kanalım kesinleştiği halde ödenmedi bilginize. Yani kendinizi herseye hazırlayın

Kardes gizle videoları. Stres nie yapıon

Kardes gizle videoları. Stres nie yapıon

günlük hala 10 dolar bırakıyor başkan ama. bu ay sorunsuz dayanır ayın 25 ine kadar yürürse 200 dolar daha bırakır bende 25 inden kesinleşen güne kadar gizlerim diye düşünmüştüm. açgözlülükmü yapıyoruz bugünden kesinleşene kadar gizlemek daha mantıklı gizliyorum şimdi

Benim panelimde kesinlesen ücret mevcut kanal kapalı ama ödeme yapmadılar ayrıca panelde ücret kısmında da görünmekte ödeme yontemide Wm merak ettiğim bişe var bu hesaba başka bi kanal bağlayarak 5 10 dolar kazansak hepsi topLuca kesinlesirmi ödeme alinabilirmi? ?

günlük hala 10 dolar bırakıyor başkan ama. bu ay sorunsuz dayanır ayın 25 ine kadar yürürse 200 dolar daha bırakır bende 25 inden kesinleşen güne kadar gizlerim diye düşünmüştüm. açgözlülükmü yapıyoruz bugünden kesinleşene kadar gizlemek daha mantıklı gizliyorum şimdi

Gizli videolu kanalların da spamdan kapandığına şahit olduk. Bence gizleme, hem bunun daha kasımı var :)

Peki arkadaşlar para kazanması giden kanalı ne yapıyorlar? Ödüyorlar mı?

Hala bu soruların sorulması ve bu sorulara cevap verilmesi garip değil mi. :) Yanlış anlamayında forumu bazıları hiç takip etmiyor. 3 ay geçti nerdeyse quiz sorunları başlayalı hala kapanan kanal ödemesi veriliyormu diye konu açılıyor.. Forum olarak çoğu kişi sıkılmıştır herhalde bu quiz sorularından..

Kesinleşirse ödeme alılırsın.Kesinleşmeden 1 gün önce kapanırsa ödeme alamazsın.

Hala bu soruların sorulması ve bu sorulara cevap verilmesi garip değil mi. :) Yanlış anlamayında forumu bazıları hiç takip etmiyor. 3 ay geçti nerdeyse quiz sorunları başlayalı hala kapanan kanal ödemesi veriliyormu diye konu açılıyor.. Forum olarak çoğu kişi sıkılmıştır herhalde bu quiz sorularından..

hocam lütfen gereksiz mesaj yazmayın. eğer zorunuza gidiyorsa yardımcı olmak olmyın problem değil ama böyle gereksiz mesajda atmayın lütfen.

tek eksik kalan ödemem olan,panelde tek kanal olan 3 haneli quiz kanalım kapandı..
adsense kesinleşmesinden sonra quiz de kesinleşmeyen her kanal ödemesini aldı bakalım bu kanal ne olacak.burnuma kötü kokular geliyor.

tek eksik kalan ödemem olan,panelde tek kanal olan 3 haneli quiz kanalım kapandı..
adsense kesinleşmesinden sonra quiz de kesinleşmeyen her kanal ödemesini aldı bakalım bu kanal ne olacak.burnuma kötü kokular geliyor.
Life yetkilisi kanal kesinleştikten sonra kapanırsa %99 öderiz diyo. Ama %1 ödememe ihtimali var. Yani ödeme büyükse üstüne yatabiliriz diyo açık açık. 3 haneliyse korkma %99.99 öderler. 5 haneliyse büyük ihtimal ödemezler.

Kaç haneli ? Birde haftasonu ödeme yapmazlar.Pazartesi'yi bekle.Banka ödemeleri ve paypal ödemeleri gecikir birde.

Ya hocam valla şimdi bi garip oldum benim kesinleşen ta hazirandan bu yana gelen kanal kapalı quiz panel aktif kesinleşmiş ödeme ana ekranda görünmekte 4XX,22$ gibi bişe bu panelde mevcut görünüyor ama haziran için görünüyor siz diyorsunuzki bunu oderler ? Dogrumu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri