QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece kapanan kanallar için mi mail geliyor açık olanlara ödeme yapıldı diye mail geliyor mu ?

açık kanallarla ilgili mail alan yoktur henüz.kapalı kanallar için mailler gelmiş anlaşılan herkese.

dün kesinlesmiş olan kanalım aksam toplulukdan gitti ödemesini bu ay alırmıyım

Sanki biraz erken umitlendirdiler ödemeler için .. bence yine ayın 20 sini bulacak

Ödeme günleri 15 27 arası işte neyi tartışıyosunuz ki :D

Banada topluluktan kapanan kanalımın ödemesini yapıcaklarına dair mail gelmedi ama o kanal yüzünden diğer kapanan 3 kanalım için 26 ocakta ödiceklerine dair mail gönderdiler.
Acaba topluluktan giden kanalın ödemesini yapmıcaklar mı artık

kapanan kanallara mı geldi sadece? şimdi dikkat ettim gene kanal kapanmış onun ödemesi diye mail geldi ama paypalda para yok. Belkide değiştirdirdiğim paypala geldi para ama giremiyorum şuan.

kapanan kanallara mı geldi sadece? şimdi dikkat ettim gene kanal kapanmış onun ödemesi diye mail geldi ama paypalda para yok. Belkide değiştirdirdiğim paypala geldi para ama giremiyorum şuan.
yok hocam daha gelmedi para herhalde yollucaklar paraları öncesinde bi bilgilendirme maili attılar. Bana da geldi çünkü :)

ödemeler kesinleştikten sonra paypal adresini değiştirirsek işleme girer mi? ne olur bilen var mı?

Şimdi benim de kesinleşmiş, ama geerek paypalın %5 lik kesintisi gerek kur farkından dolayı 600 tl zarara giriyorum. Ben şimdi banka hesabı yazsam, banka hesabına değiştirsem paypaldan. Ödeme bankaya gelir mi?= Kesinleştikten sonra değiştirsem ödeme yöntemimi?

kapanan kanalları ödeyeceklerine dair mesaj geldi ordaki tarihe dikkat 25.01.2015 dir kesin

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Şimdi benim de kesinleşmiş, ama geerek paypalın %5 lik kesintisi gerek kur farkından dolayı 600 tl zarara giriyorum. Ben şimdi banka hesabı yazsam, banka hesabına değiştirsem paypaldan. Ödeme bankaya gelir mi?= Kesinleştikten sonra değiştirsem ödeme yöntemimi?

%5 kesintiyle 600 TL zarara giriyosun? Sen ne kadar alıyorsunda %5 i 600 :D Demekki Aylık 12.000 TL para alıyorsun hımm iyiymiş

kapanan kanalları ödeyeceklerine dair mesaj geldi ordaki tarihe dikkat 25.01.2015 dir kesin

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

%5 kesintiyle 600 TL zarara giriyosun? Sen ne kadar alıyorsunda %5 i 600 :D Demekki Aylık 12.000 TL para alıyorsun hımm iyiymiş

Yok hocam, yt işinde aylık yoktur zaten. Bir ay 5 bin bir ay 500 kimi ay hiç kazanmazsın :D Benim için böyle en azından. Ama şöyle bişey var hem %5 kesinti hemde doları 2,26 dan hesaplaması gerekirklen 2,15 ten 16 dan hesaplayacak. Buda çok fark ettiriyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri