- Web sitesi
- purtukal.com
Bu ay hep içeri girdik. Artık alalım şu kazancımızı yahu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tarih:
17.12.2014
Saat:
16:23:17 GMT+02:00
Durum:
Tamamlandı
4x geçtiler
5 dolar kazandığın bir kanalın var ise onun parasını yollamışlardır. Diğerine daha sıra gelmedi. Şu an 2 hanelilerde daha.arkadaşlar Quiz kasım ayı ödemesinde sıkıntı var..
Dear Sir/Madame,
A transfer to Your account maıl.com in the amount of USD 5.04 has been made on 15.12.2014.
Channel: , Kanal 1,Kanal 2
Reporting period: 2014-11
If there are any concerns, please contact us at [email protected]
Thank you.
Best regards,
The QuizGroup Team
sadece 5 dolar yatırmışlar kasım ayında 100 üstü para kazanmıştım..parayı tam yatırmamışlar. ayın 24 kadar beklemelimiyim...yardımcı olabiilirmisiniz
5 dolar kazandığın bir kanalın var ise onun parasını yollamışlardır. Diğerine daha sıra gelmedi. Şu an 2 hanelilerde daha.
mailde kanal listesinde , tüm kanalları görünce şaşırdım...sırayla hesaba gönderirler diyosunçok teşekkürler
mailde kanal listesinde , tüm kanalları görünce şaşırdım...sırayla hesaba gönderirler diyosunçok teşekkürler
evet kafanı karıştırma orda yazan kanallarla br şekilde bütün kanalların ödemesi geliyor sorunsuz şekilde
Dediğim olacak galiba 3 haneye ancak 20 de başlayacaklar ..daha 50 dollar üstüne çıkamadılar
![]()
beklerizhafta sonundan önce alsak çok iyi olur hafta sonunda ödüyorlarmı acaba?
geçen ay hafta sonu ödeme yapmadılar
yaptılar![]()
kime yapmışlar la ben 2 gun konuyu takip ettim kimseden ses seda çıkmadı![]()
Dediğim olacak galiba 3 haneye ancak 20 de başlayacaklar ..daha 50 dollar üstüne çıkamadılar
![]()
22 inde 4 haneye çıkarlar sen hiç merak etme![]()
merak ediyorum cunku bugun başlamalarını bile istiyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.