Arkadaşlar dashboarta para gözükmüyor ama kanalda para var kanal temiz ödeme olur mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vatandaş matematiğini şaşırmış o zaman
Konu:
QuizGroup 2014-11 Payment IDxxx
Not:
QuizGroup 2014-11 Payment channel xxxxx ID#xxxx
Önceden kanal linki veriliyordu bu nedir bilen birisi yeşillendirirse sevinirim.
Konu:
QuizGroup 2014-11 Payment IDxxx
Not:
QuizGroup 2014-11 Payment channel xxxxx ID#xxxx
Önceden kanal linki veriliyordu bu nedir bilen birisi yeşillendirirse sevinirim.
channel xxxxx dedigin yer kanal adı,urlsi işte hocam?
İlk kez partnere bağladım kanalı 2 haneli ödeme bekliyorum paypala.. Hala gelen giden bir kuruş yok..
İlk kez partnere bağladım kanalı 2 haneli ödeme bekliyorum paypala.. Hala gelen giden bir kuruş yok..
Yok hocam 1234 diye sayı vermiş ilginç![]()
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] Konuya davetlisiniz. Kimisi paypal %10 mu diyor kimisi quizgroup %30 a kadar kesinti yapmış diyor. Siz ne diyorsunuz ?
Bi odeme geldi sadece digerleri gelecek mi ilk defa aldim quizden odeme bilen birisi yanıtlarsa sevinirim.
Arkadaşlar Quiz'e burdan özürlerimi iletiyorum . Bilmediğim daha doğrusu unuttuğum bir Quize bağlı kanalım varmış hala bilmiyorum daha doğrusu . 9 dolar ondan gelen ödemeymiş . 13 dolarlık ödemem şimdi yattı . Tekrardan Özür diliyorum.
Quiz de yanlış olmaz hocam![]()
bu durumda ben kefalledimhehehe...ilk okuyunca bende hemen kefalleyip mesaj yazacaktım ama dur dedim dolar oldugundan 10bini ikiyle çarpmış dedim![]()
[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] bizde alalım yerimizi yavaş yavaş? bekliyormusun bu ay![]()
Bizi gene sona bırakırlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.