Kapanan kanalın parasını alan arkadas konu altına yazsın lütfen 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende pazartesi çekmiştim pp dan,bende hala bekliyorumNe banka odemesi var nede paypal dan arkadas. Paypaldan hafta sonu istemistim hala gelmedi
Quiz e mail atsak banka odemesi ne oldu diye guzel bir metin yazsa arkadaslar![]()
Ne banka odemesi var nede paypal dan arkadas. Paypaldan hafta sonu istemistim hala gelmedi
Quiz e mail atsak banka odemesi ne oldu diye guzel bir metin yazsa arkadaslar![]()
bende pazartesi çekmiştim pp dan,bende hala bekliyorum
Hocam otomatik cevap atıyorlar ne yazıkki.
sorun bankalardan kaynaklı o zaman. Bi arkadaşa cevap vermişlerdi Türk Bankalarına 23 aralıkta swift işlemini gerçekleştirdik diye quiz.
19 aralık da enpara banka ödemesi geldi bazı arkadaşlar ödeme yok diyor bankaya halen siz doğru yazdığınıza eminmisiniz 5x bankaya geldi
19 aralık da enpara banka ödemesi geldi bazı arkadaşlar ödeme yok diyor bankaya halen siz doğru yazdığınıza eminmisiniz 5x bankaya geldi
SWIFT kodunu nasıl yazdın hocam en paranın?
işbankasına halen gelmedi, 23 ünde gönderdiklerini söylediler hesabıma geçmedi daha.
FNNBTRIS bu kodu
---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:48 ----------
iş bank biraz sıkıntılı adsensedede sorun oluyordu banka ödemeyi geri gönderiyor adsensede bu şekilde olmuştu
2007 den beri adsense den işbankasına aylık olarak ödeme alıyorum hocam hiç sıkıntı olmadı bende, bakalım yatsında geç olsada fark etmez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.