QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar.
dolar hesabındaki paraları online bankacılıkta tlye cevirebiliyor muyuz baktım bulamadım
banka ziraat

TL hesabiniz var ise cevirebilmeniz gerekiyor. Ben isbank ta rahatlikla bozdurabiliyorum. Bir ara oara cekmeye gitmistim subede bayan a sordum ne kadara bozuyorsunuz iste o anki kurun 3-5 asagi fiyati verdi 2 dk bekleyin ben telefondan TL ye cviriyim sizden TL aliyim dedim beklettim telden bozdurup cektim parayi :D

TL hesabiniz var ise cevirebilmeniz gerekiyor. Ben isbank ta rahatlikla bozdurabiliyorum. Bir ara oara cekmeye gitmistim subede bayan a sordum ne kadara bozuyorsunuz iste o anki kurun 3-5 asagi fiyati verdi 2 dk bekleyin ben telefondan TL ye cviriyim sizden TL aliyim dedim beklettim telden bozdurup cektim parayi :D

tamamdır hallettim :) döviz alım-satım yerinde ceviriyormusuz
ama 5 kurus aşağıdan bozdu

Para hesapta. Tesekkurler quiz :) 40$lik bir kesinti olms.

Edit: isbank [MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION]

Son düzenleme:
4 haneli iş bank hesapta çok şükür. Mailde 12$ kesinti yazıyordu hesaba 52 $ kesinti yansımış.

O değilde forum olarak quizciyiz kasım kazançları konusu 1k yorumu geçmiş 60k ya yakın da görüntüleme var

Şimdi To çok düşük ama hit iyi zamanla yükselir kazanç :D :D ( artık nerde rakam görsem kafamda hesaplamaya başlıyorum :D :D

benim ödemem 29unda bankaya gelmiş, döviz hesabı açmamıştım tl hesabına istemiştim, bankada bu sabah beni aradı gelip çekermisiniz diye, bende döviz hesabı açıyım oraya aktarın dedim. bir sıkıntı olmadan açtığım döviz hesabına birkaç dakikada yatırıldı.
masraf olarak 40$ kesilmiş. anladığımız kadarıyla kesinti miktarları ortalama olarak diğer bankalarla aynı şekilde.

Ya arkadaşlar biri bana açıklarsa sevinirim. Şimdi diyelim ki 1500 dolar ödeme kesinleşti ama sonradan 300 dolarlık kanal kapandı. Bana bu ay ne kadar yatacak? 1500'mü 1200'mü. Eğer eksik yatacaksa 1 ay beklemektense paypal ile devam ederim. Önemli benim için bu bilgi.

Ya arkadaşlar biri bana açıklarsa sevinirim. Şimdi diyelim ki 1500 dolar ödeme kesinleşti ama sonradan 300 dolarlık kanal kapandı. Bana bu ay ne kadar yatacak? 1500'mü 1200'mü. Eğer eksik yatacaksa 1 ay beklemektense paypal ile devam ederim. Önemli benim için bu bilgi.

1200 yatacak, 300 de 57 gün sonra yatacak hocam.

Kanal kapandıysa ödemenizi hertürlü 1 ay geç alırsınız . Hangi ayda ne kadar kazandıysa o ayın son gününün üzerine 56 gün ekleyin o zama ödemeniz yapılır. 1500 kazandıysa kanal %20 sini düşersiniz size kalan rakamı yatırırlar

1200 yatacak, 300 de 57 gün sonra yatacak hocam.

Teşekkür ederim. O zaman paypala devam. Bir gün olur da 5 hane görürsem (rüyamda) bankaya geçerim. :D

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Kanal kapandıysa ödemenizi hertürlü 1 ay geç alırsınız . Hangi ayda ne kadar kazandıysa o ayın son gününün üzerine 56 gün ekleyin o zama ödemeniz yapılır. 1500 kazandıysa kanal %20 sini düşersiniz size kalan rakamı yatırırlar

Hocam kesinleştikten sonra kapansa bile ödemelerimi paypal ile hep zamanında aldım. O yüzden sordum.

benim ödemem 29unda bankaya gelmiş, döviz hesabı açmamıştım tl hesabına istemiştim, bankada bu sabah beni aradı gelip çekermisiniz diye, bende döviz hesabı açıyım oraya aktarın dedim. bir sıkıntı olmadan açtığım döviz hesabına birkaç dakikada yatırıldı.
masraf olarak 40$ kesilmiş. anladığımız kadarıyla kesinti miktarları ortalama olarak diğer bankalarla aynı şekilde.

quiz ayın 15 inden sonra yapmıyomuydu odemeyi. yoksa kapanan bi kanalın sonradan ödemesi bu dostum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri