QuizGroup Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panel birbirine girdi ya, birde quiz bağladığım ana kanalıma gir çık yapa yapa kanal spamdan kapandı. kullanıcı adı ve şifre ile girilen sistem gelmicek heralde.

Sen hep 1 kanal üzerinden mi add channel yapıyorsun, çok kanal mı çalışıosun

Tek panele birden fazla kanal bağlamak gibi bir hatayı asla yapmam, kullanıcı adı ve şifre ile girilen sistem geleceğinide düşünmüyorum, webmoney sınırsız farklı cüzdan oluşturma imkanı verdiği için her kanala ayrı quiz hesabı açıyorum.

aralık ayı kazançları dehşet yüksekti. dashboardlar kesinleşince birçok kişi şok yaşayacak. ama inşallah ödeme yapılırken şok yaşamayız. 50 dolar bbg vardı bazı kanalarda:) bu ay çok kritik ve stresli!!!

Herkez 15 i kesinlesme diyor da , paypal adresini degistirmeye calistigmizda 15 inde diye uyari veriyor ...
Paypal adresini kacinda degistirebiliyoruz , bilgisisi olan yazarsa sevinirim...
Bir de kapanan kanallar odenmeye devam ediyormu?
Sorun var mi?

Herkez 15 i kesinlesme diyor da , paypal adresini degistirmeye calistigmizda 15 inde diye uyari veriyor ...
Paypal adresini kacinda degistirebiliyoruz , bilgisisi olan yazarsa sevinirim...
Sorun var mi?

Hocam ödeme alamadıkları zaman post üstüne post atarlar, ''Quiz paramı yollamadı, beni sona bıraktı, yine param gelmedi, gönder paramı vs..'' ödemeler bittikten sonra ses seda kesilir. Bu gibi konularda biraz daha anlayışlı olalım ve postun geri dönüşünü yapalım..

Örneğin; Aralıkta spamdan kanalım kapandı ödemem yattı, Teliftan kapandı yatmadı, Kesinleşme oldu ödemem yatmadı gibi..

Sorun var mi?

Hocam 12'de kesinleşiyor. Paypal'da sizin dediğiniz gibi 15'de değişiyor. Aslında kesinleşmeden değiştirmek daha mantıklı ama neden bu ay böyle oldu, sanırım güncellemeden dolayı. Diğer ay bunu düzelteceklerini umuyorum.

Hocam ödeme alamadıkları zaman post üstüne post atarlar, ''Quiz paramı yollamadı, beni sona bıraktı, yine param gelmedi, gönder paramı vs..'' ödemeler bittikten sonra ses seda kesilir. Bu gibi konularda biraz daha anlayışlı olalım ve postun geri dönüşünü yapalım..

Örneğin; Aralıkta spamdan kanalım kapandı ödemem yattı, Teliftan kapandı yatmadı, Kesinleşme oldu ödemem yatmadı gibi..

Çok doğru diyorsunuz hocam, 3 gün sonra burası şenlenir. Ödeme alan arkadaşların duyarlı olup, bu kadar hane yattı demektense bu bilginin yanına sizin dediklerinizi de eklemeliler.

Hocam 12'de kesinleşiyor. Paypal'da sizin dediğiniz gibi 15'de değişiyor. Aslında kesinleşmeden değiştirmek daha mantıklı ama neden bu ay böyle oldu, sanırım güncellemeden dolayı. Diğer ay bunu düzelteceklerini umuyorum.

Çok doğru diyorsunuz hocam, 3 gün sonra burası şenlenir. Ödeme alan arkadaşların duyarlı olup, bu kadar hane yattı demektense bu bilginin yanına sizin dediklerinizi de eklemeliler.

Yani bu ay yine eski yani tanimladigimiz paypala yatacak ...
En fazla 15nden once degistiremeywcwgiz ...
Offffff offff sjkjnti :-D

---------- Spam Engelliyici 09:33 ---------- Önceki Mesaj 09:32 ----------

Bu ay 3 kanalim kapandi :D
Gecen ayda 1 kanalim kapanmisti bu ayin 26.sinda odeyeceklerini mail atmislardi ...
Ben alirsam yazarim duruma gore ,...

ocak konusu kilitlendi diye protesto olarak bu konuyu mu kasıyorsunuz ne yapıyorsunuz :D sürekli ilk sayfada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri