QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

arkadaşlar şu saat oldu,şu zaman oldu hala ödemeler gelmedi diyip durmayın boşuna.ödemeler yeni başladı,bu ne sabırsızlık anlamıyorum ki.ödemeler bitmiş,üzerinden en azından 1-2 gün geçmiş olsa hadi yine bi sorun var diye telaşlanın ama adamlar adsenseden önce ödeme yapıyor yine yaranamıyor.şu forumda yedikleri hakaretlerin,küfürlerin haddi hesabı yok.ben bu adamların yerinde olsam ödemeyi 2 hafta sonra yaparım,beklesinler işleri ne derim.

edit : benimde 10 kanalın ödemesi gelmiş webmoney.

arkadaşlar şu saat oldu,şu zaman oldu hala ödemeler gelmedi diyip durmayın boşuna.ödemeler yeni başladı,bu ne sabırsızlık anlamıyorum ki.ödemeler bitmiş,üzerinden en azından 1-2 gün geçmiş olsa hadi yine bi sorun var diye telaşlanın ama adamlar adsenseden önce ödeme yapıyor yine yaranamıyor.şu forumda yedikleri hakaretlerin,küfürlerin haddi hesabı yok.ben bu adamların yerinde olsam ödemeyi 2 hafta sonra yaparım,beklesinler işleri ne derim.

edit : benimde 10 kanalın ödemesi gelmiş webmoney.

hocam haklısın ama kimisinin borcu oluyor ve çoğu kişinin ödemesi yapılınca doğal olarak merak ediyorlar :D Benim şuan ihtiyacım olmadığı için nezaman gelirse gelsin diyorum.Ama acil olsa bende sorardım :D

hocam haklısın ama kimisinin borcu oluyor ve çoğu kişinin ödemesi yapılınca doğal olarak merak ediyorlar :D Benim şuan ihtiyacım olmadığı için nezaman gelirse gelsin diyorum.Ama acil olsa bende sorardım :D

hocam merak etmek tamamda,ödemeler başlayalı bikaç saat olmuş henüz yeni başlamış.gelipde vay herkes aldı ben alamadım hala,paramı vermiyorlar filan demek...olmuyor yani.benimde borcum var,aldıgım paranın tamamına yakını borca gidicek.

İlk defa webmoney ödeme aldım. Tam film izlerken birden tıngırt etti ödüm koptu. Para gelince korkan ilk kişiyim galiba :)

2 tane 3 hane daha alındı ve nerdeyse bugün tüm ödemelerimi tamamlayacak , Teşekkürler Quiz...

meraklanmayın arkadaşlar ödemeler yeni başladı benimde 20 ye kadar kanalım ödenmedi ama asıl beklediklerim daha yapılmadı.

ödemeler geldi çok iyi hissediyorum kendimi :D 2 adet 3 hane alındı

1 adet 2 hane 1 adet 3 hane alındı bu webmoney ve quiz ikilisi harika inşallah daha yollar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri