QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

hala şubat gözüküyor bazılarında ise mart gözükmeye başladı ama 0 dolar

Hocam nasıl olsa 5 gunden önce odemeler baslamayacak :D

Bence hıc bakmayın kanallarınıza :) en azından ben oyle yapıyorum bakıpta sınır olmaya gerek yok bugun basladıysa kesınlesmeler bence Çarsambaya kadar bakma , iyice otursun kanallar :D

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Konuyu sen actın actın ya ceza kesmıs Quız :)

Şaka bir yana da hocam daha gun var nasılsa , bir kac gun sonra bakarsın ...

Resmen 2 ayda 1 ödeme alıyorum Quiz'den Awesomeness'a döndü benim için :D

2. kez quizden ödemeleri alıcam daha hiçbir kanala girip bakmadım kesinleşmi diye ödeniyor işte... :D

Kesinleşmeler bir an önce bitsede delayed yemesek :))

bir kanala baktım ödüm koptu.meğerse hala şubat kesinleşeniymiş.mart 2 katı olunca ne oluyor dedim...

Kazanclar kesinlesmeye baslamis. Benim yarisi kesinlesmis bugun yarin kesinlesmeler biter yeni hafta ile webmoney odemeleri baslar ayin 15inden sonra. Sirayla paypal ve banka odemelerini aliriz. Herkese sorunsuz olarak alir odemelerini alir insallah.

hayırlısıyla eksiksiz alırız inş. tekrar söylemekte fayda var ödeme yöntemi paypal olanlar webmoney'e geçerse daha hızlı ödeme alır

60 kanallı dashborda girdim 2 dolar gözüküyor :D Bekliyoruz bakalım hayırlısı ile :)
Date Kısmı: 31.03.2015 olanlar tamamen kesinleşenler sanırım..
8lVnrk.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri