QuizGroup Mart Kazançları Nisan Ödemeleri

:D yavaş yavaş mı kesinleşiyor abi ? valla 4 5 aydır quizdeyim bunu daha yeni öğreniyorum. daha demin bi baktımda 3 haneli görüp tırstım :D inş yükselir :D

geçen ay da böyle oldu.Akşama kadar artar o miktar sıkıntı yapma :D

O kadar bakmıcam dıyorum yıne bakıyorum dayanamayıp ama yıne 2 dashboarda baktım , 30 tane kanal var yıne 1 tane bıle kesınlesen yok bakmıyacagım ya !!! Her bakısta Moralım bozuluyor :D

şuan kimse benim durumumda olmayı istemez sabah bütün kanallar kapandı kesinleşen delayed yazıyor ama esas beklediklerim gelmedi.

Kapanan kanalın kesinleşmesi olmuş diğerleri beklemede.

4 hane kesinlesmiste simdi bise dicem aylik kazancimiz yuzde 20 kesintili haldemi yansiyor panele yoksa panele yansayan kazanctanmi yuzde 20 ksiliyor

sana gönderecekleri para hocam paneldeki,yani % 20 kesinti süzgecinden geçmiş olan :p

Sen adamsin o zaman fatih baba........zengin oldumm :D

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

Haaa bide webmoneyin kesintisi varmidir

3.8 de webmoney kesintisi :) yani % 76.2 oranında alıyoruz.

Bu arada hiçbir kanalım kesinleşmemiş daha. Umarım kısa süre sonra kesinleşir :)

Var hocam. %3 bozdururken veriyorsun, %0.8 'de webmoney kendisi alıyor.Artı olarak Tafat'da bozdurusan güncel kurun 30,40 kuruş aşşağısında bozuyorlar.

Ben bunu anlamadım şimdi 1 kanal kesinleşmiş xx diyor fakat "NEW BALANCE xxx.31" şeklinde.Ama nerden geldiğini bilmiyorum.Gözükmüyor.

Ben bunu anlamadım şimdi 1 kanal kesinleşmiş xx diyor fakat "NEW BALANCE xxx.31" şeklinde.Ama nerden geldiğini bilmiyorum.Gözükmüyor.

her ay aldığın ücretin üstüne eklenerek gösterilen meblağdır "new balance"

yani ocak 30 dolar şubat 40 dolar mart 70 dolar kazandıysan nisan ayında new balance bunların toplamı olan 140 dolar olarak gözükür.. ama sen mart ayını alacağın için ona göre bakmalısın

kısacası oradaki gözüken para quizden bu zamana kadar aldığın paraların toplamıdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri