ilk defa dashboardda kırmızı kanallarım var. 1 tane kanal kırmızı olunca diğer kanallarda 2 ay sonra ödeniyor diyo bazı kişiler doğru değil dimi bu?
Değil hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk defa dashboardda kırmızı kanallarım var. 1 tane kanal kırmızı olunca diğer kanallarda 2 ay sonra ödeniyor diyo bazı kişiler doğru değil dimi bu?
bana biraz önce ödeme geldide mevzusu biraz uzun yazmaya eriniyorumaz önce bir arkadaş ödeme almıştı yok mu başka ödemesi gelen?
bana biraz önce ödeme geldide mevzusu biraz uzun yazmaya eriniyorum
kısacası ama kapanmıs olan bi kanaldı 12. ayda 3 haneli bişi
arkadaşlar birşey soracağım panelde kesinleşen para. kesinti çıktıktan sonra kesinlşenmi yoksa quizin keesintisi içinden yapılacakmı?
Panelde gozuken senin alacagin para
peki son soru panelde xxx dolar gzüküyor ancak kanalların içinde 4 tanesi kapanmıştı. yanında "delayed terminated" yazıyor br sonraki ay ödenecek diyor. bu kanalların kazancını aşagıdaki toplamdan çıkartıyozmu . yoksa onların çıkarılmış halimi toplamda yazıyor
nisanda 10 da kapanmıştı kanalım. nisan dashboarda yansımadı o ödenecek mi ?
28şubat 31 mart tarihleri arasındaki kazançlar bunlarKanalımın içinde 2XX gibi bi rakam var günlük kazanca baktım 34 dolar 30 dolar hadi 2 gün önce yansımış olsa bile kazanç 3 basamaklı olması gerekir ama yansıyan 16 dolar acaba yeniden yansır mı yada öteki aya mı yansıycak ve neden yansımadı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
28şubat 31 mart tarihleri arasındaki kazançlar bunlar
Yani şuanki paralar öteki ayın 12 si il 15 i arası yansıyıcak anladığım kadarıyla demi
Evet mayıs ödemeleri 31martla 30nisanı tarihleri arasındaki kazançlar olucakYani şuanki paralar öteki ayın 12 si il 15 i arası yansıyıcak anladığım kadarıyla demi
Bu ay panele yansıyanlar Mart ayındaki kazançlarınız hocam,bu ay içerisinde kazandıklarınız yani Nisan ayı için olanlar Mayıs ayında yansır ve parasını o ay alırsınız.
Evet mayıs ödemeleri 31martla 30nisanı tarihleri arasındaki kazançlar olucak
Çok teşekkür ederim hocam bi sorum daha var bende dashboard da referanslar var 7 tane burdan kazancımız ne oluyor % de kaçını bize veriyor acaba
%2 diye biliyorum hocam bana özelden mesaj atarsanız yardımcı olayım başka sorunuz varsa ödemeler konusunu meşgul etmeyelim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.