Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saat kaçda geldi ?Enpara hesapta 4 hane bekliyordum 3 hane gelmiş. 6-7 ayda arada kaynayan kaç bin $ nerede Allah bilir?
garanti bankası hesabıma cekıyorum 10 hesap var bende dashboardları ayrı ayrı bagladım sıkıntı yok aynı şekilde iş bankası hesabimdada sıkıntı yok en gec ayın 27 sınde bıtıyo 2 3 aydir.. wm olayina gelince daha erken oduyo ama wm ye verdiğin komısyon oranı fazla 2k dolar cekebilmek için 2076dolar odeme yapiyosun kur farkı aynı deselerde 0.10 , 0.20 puanlık fark var kurdada kucuk rakamlar ıcın onemli degıl ama gelen meblağ buyukse bu ufak rakamlardandada bi askeri ücret cıkıyo.. şahsen kendi fikrim parayi 17 18 inde cekip 2 3 milyar zarar etmektense 25 in den sonra cekip kar etmek daha mantıklı geliyo , eger toplu dashboardlariniz varsa bunlari bankaya almak daha dogru olur ama ayrı ayrıysa onları toparlamakla ugrasmaktansa wm de kalması daha mantıklı bence hocamne diyosunuz gençler banka pişmanlıkmı wm mi daha makbul ?
Bugün işlem saatinde yaparlar sanırım, Quiz mail ile bilgilendirmiş gönderdim 30 unda diye 1 Mayıs Cumartesi Pazar araya girince böyle oldu sanırım.Enpara hala gelmedi bize.
arkadaşlar quizde yeniyimde son 1-2 gündür burda ödeme aldığını söyleyen arkadaşlar kapanan kanallarının ödemelerinimi alıyorlar ?
This week will be sent
bu hafta ödenecek diyor galiba .. subatta kapanan kanaların ödemesi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.