Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum öldüm sabahtır wwebmoney ile uğraşmaktan.hesabı formal pasaporta çevirdim daha onaylanmadı herhalde .banka havalesi yapamıyorum
Sent from my iPad using Tapatalk
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Kapanan kanalimin ödemesini bekliyorum 30 una kadar beklerim galiba.Quizgroup bütün kanallarımın ödemesini tek seferde yaptıhatta life networkteki kanalımında ödemesini yapmış
Ödeme baya bir yüksekti, şimdi tek korkum maliye
bu parayı paypalda tutup parça parça farklı hesaplara mı çekiyim bilmiyorum.
Teşekkürler Quiz, seni seviyorum
düzeltme : ödeme paypala yapıldı...
okuduklarıma göre yıllık 11 bin tl ye kadar sıkıntı yokmuş ama yılda 11 bin tl üzerini vergilendirmek gerekiyormuş, o rakama ayda ulaşılabiliyor, parça parça farklı bankalara çekmeye karar verdim umarım sorun yaşamam.
Hikaye 11 bin,ben 6-7 yıldır çok daha fazlasını çektim youtube dışı işlerde dahil,bildiğim kadarıyla 25 bin civarı birşeyler söyleniyor ama o da net değil kanun biraz karışık,yıllık 50 bine kadar bir problem olacağını düşünmüyorum zaten bu işlerden ceza yiyen birine denk gelmedim
bende aynı şekilde adsense nin ilk kurulduğu yıllardan beri kazanıyorum, ama ne biliyim genede korku başladı ufaktanönümüzdeki ay bu aydan daha fazla olucak. bu zamana kadar kimsenin peşine takıldığını görmedim maliyenin umarım benimde takılmaz.
Webmoneyle üstüne para verseler uğraşmam![]()
Bence uğraşın ödeme hemen geldi .ek olarak daha az kesinti yapıyorlar .
iPad'dan gönderildi .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.