QuizGroup Mayıs Kazançları Haziran Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16.20 son WMZ ödemeside geldi. Tüm ödemelerim bitti. Şükür bu ayıda atlattık.

16:25 de bir ödeme geldi.fakat daha aşırı eksiğim var bugüne yetişmeyecek sanırsam

vatandaşın ödemeleri bitti. paraları çekti. bir kuruş bile gelmedi hala wm. Yahu vallahi deli olacağım nedir bu şansım benim böyle. Benim gibi kimse kalmadı heralde. artık önümüzdeki ay ödeyecek sanırım

vatandaşın ödemeleri bitti. paraları çekti. bir kuruş bile gelmedi hala wm. Yahu vallahi deli olacağım nedir bu şansım benim böyle. Benim gibi kimse kalmadı heralde. artık önümüzdeki ay ödeyecek sanırım

Beklioruz bizde ödemeler tamamlanmadı sabırlı olun

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaşlar birşey sorucam.rakamları tamamen sallayarak söylüyorum mesela 750 dolar alacğaım var quizden bana 400 dolar gönderdi.350 dolar kaldı geriye.Şimdi.Kanallar farklı dashboardda ama aynı banka hesabına tanımlı.Genlde hepsini toplu gönderirdi.Baktım şimdi 350 dolar gönderilmemeiş aynı banka hesabı olduğu halde.Neden böyle ilerleyen günlerde onu ayrıca gönderirmi?

wm ufak 2 ödeme daha geldi yine çok şükür umarım arkası kesilmez..

16:48 gene geldi ama hep ufaklıkları yolluyolar.

webmoney ödemelerim 16.53 itibariyle tamam ancak banka için aynı şeyi soyleyemeyeceğim toplam gelcek paranın 3 te 1 ini yolladılar kalanı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri