http://www.ytpara.com/quizgroup/76331-quizgroup-sahte-link-mi.htmlSiz nerden buldunuz hocam google a quizgroup yazınca çıkmıyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
http://www.ytpara.com/quizgroup/76331-quizgroup-sahte-link-mi.htmlSiz nerden buldunuz hocam google a quizgroup yazınca çıkmıyor?
bu dediginiz form mail nasıl bir şey oluyor ? , sakıncalı bir durum mu ?
Greetings,
A transfer to your account Zxxxxxxxxxxx in the amount of * USD will be made on 2015-07-31. Reason: your channel has been terminated.
Gechen ay para qazanipta kapananlar inboxa dushuyor
Achik olanlar ise dashboarda - artik onlarda bashladi, hayirli olsun beyler
Ilk mesajim. Azerbaycandan herkese selamlar.
Greetings,
A transfer to your account xxxxx in the amount of (tek haneli kazanç) USD will be made on 2015-07-31. Reason: your channel has been terminated.
arkadaşlar kapanan kanalımda en son 2 haneli hatta nerdeyse 3 haneye yaklaşan kazancım vardı. Ama bana tek haneli ödeme yapacaklarını bildiriyorlar.
Bu kapanan kanalın sadece mayıs ayındaki kazancımı acaba, yani haziran ayı için 2 ay sonra bi ödeme daha yaparlar mı ?
sen öyle diyince bende merak ettim baktım kapanan kanallar orda gösteriyo toplamda ne kadar ettiğinde yazıyo 2015 - 07 - 31 ödeme tarihi olarak belirlemişler ama henüz ne anasayfada nede ödemeler bölümünde hiçbişey kesinleşmedi hala geçen ayın ödemesi görünüyo ordayaz tatili boyunca katı kurallar var forumdaşu inbox kısmı yenimi geldi acaba arkadaşlar ? kesinleşmeler oradada yazıyor fakat ilk sayfada henüz 5 kanal eskinleşti
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.