paypal ödemeleri tamamlandımı?
Para kazanması giden kanallar 57 gün ertelenir hocam.
Kesinleşme gününe kadar açıktı kesinleşme olduktan sonra genele açtım o Kanalları şuan para kazanmaları gidik.
Quız panelde de şuan kanallar yeşil kapalı değiller
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paypal ödemeleri tamamlandımı?
Para kazanması giden kanallar 57 gün ertelenir hocam.
Arkadaşlar,
bundan 2 ay önce quizden ödemem gelmemişti. 1 mayısda mail attım ödemem niye gelmedi diye. 2 mayısda şimdi gönderdik dediler ve ertesi gün geldi. Halbuki herkese ödemeleri 1 hafta öncesinde yapmışlardı.
Bugün yine mail attım. Niye ödemem gelmedi diye. İnceleyip dönücez dediler.
Bana kalırsa yarı manuel çalışıyor. Zaten banka ödemesi olsuğu içinde öyle olmak zorunda. Bugün yarın banka hesabıma ödeme geleceğine inanıyorum. Eğer ödeme sizede gelmemiş ise hafta sonunda bana yazın yardımcı olmaya çalışırım.
Arkadaşlar,
bundan 2 ay önce quizden ödemem gelmemişti. 1 mayısda mail attım ödemem niye gelmedi diye. 2 mayısda şimdi gönderdik dediler ve ertesi gün geldi. Halbuki herkese ödemeleri 1 hafta öncesinde yapmışlardı.
Bugün yine mail attım. Niye ödemem gelmedi diye. İnceleyip dönücez dediler.
Bana kalırsa yarı manuel çalışıyor. Zaten banka ödemesi olsuğu içinde öyle olmak zorunda. Bugün yarın banka hesabıma ödeme geleceğine inanıyorum. Eğer ödeme sizede gelmemiş ise hafta sonunda bana yazın yardımcı olmaya çalışırım.
Paypal hala tık yok kaç aydır düzenli odeniyirdu pm attım örnek bir mail atabilirseniz pm yolu ile bizde yazalim
Hocam bende mail atiyorum 3 gunde bi ya incelicez diolsr yada 3-4 gun icinde yatacak diyor yatmior valla bilemedim bide benim nisan kazanci hala icerde bekliom bu ay odiceklerini solediler
Paypal hala tık yok kaç aydır düzenli odeniyirdu pm attım örnek bir mail atabilirseniz pm yolu ile bizde yazalim
Mobil giriyorum arkadaşlar. 1 saate şirkete geçince örnek maili yazarım. Dün gece attım inceleyip döneceğiz demişlerdi az önce mail gelmiş bugün ödemeyi göndericez yazmışlar
Zahmet olmazsa bir örnekte ben alabilir miyimBu örnek mailden bana da yollarsan sevinirim kardeşim benim paypalda da ses seda yok halen
Mobil giriyorum arkadaşlar. 1 saate şirkete geçince örnek maili yazarım. Dün gece attım inceleyip döneceğiz demişlerdi az önce mail gelmiş bugün ödemeyi göndericez yazmışlar
Ne zaman göndericeksiniz diye mail atmıştım
Greetings,
The payment will be sent in 3 business days.
3 iş günü içinde göndericeklermiş. Benim kesin cuma sabahı gelicek![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.