Arkadaşlar parayı çekmekle uraşıyordum mesajlara cevap atamadım burdan okursunuz
Öncelikle Wepmoney Hesabınız olsun Banka veya paypal ile cidden uraşmayın zaman israfı olarak görüyorum Quiz çalışacaksak Wepmoney hesabımızın olması lazım
1.Dashborda giriş yapın 2014 Aralık kazancınızın oldugu ekranın resmini çekin bunu paintten kesin uygunca 1.Resim diye kaydetin
2.Şubat Ödeme ekranını açın Resmini Çekin Termitedmı ne yazar onuda çekin
2.Resim diye kaydetin gene paintte kestikten sonra
3.Olarak kanalın gmailine girin elinizde kanalın urlsi varsa mesaj içerigine yazın en üstede mail kısmına dikkat çekecek bişey yazın örnegin benim yazdıgım translate saçma ingilizce
No 30.03.2015 Payment december yes 27.02.2015
Resimleri ekleyin
Ve kanal url
altına
wepmoney hesabınızı yazın
3.sıraya kaç dolar ise onu yazın
Ben eger mail atmasaydım ta 30 marta ödeyeceklerdi
en iyi ihtimal 13 mart diye düzeltiler başta ama sizde ısrarcı oldugunuzu belli edin ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar için derdinizi Resimlerle anlatın.
Öncelikle Wepmoney Hesabınız olsun Banka veya paypal ile cidden uraşmayın zaman israfı olarak görüyorum Quiz çalışacaksak Wepmoney hesabımızın olması lazım
1.Dashborda giriş yapın 2014 Aralık kazancınızın oldugu ekranın resmini çekin bunu paintten kesin uygunca 1.Resim diye kaydetin
2.Şubat Ödeme ekranını açın Resmini Çekin Termitedmı ne yazar onuda çekin
2.Resim diye kaydetin gene paintte kestikten sonra
3.Olarak kanalın gmailine girin elinizde kanalın urlsi varsa mesaj içerigine yazın en üstede mail kısmına dikkat çekecek bişey yazın örnegin benim yazdıgım translate saçma ingilizce
No 30.03.2015 Payment december yes 27.02.2015
Resimleri ekleyin
Ve kanal url
altına
wepmoney hesabınızı yazın
3.sıraya kaç dolar ise onu yazın
Ben eger mail atmasaydım ta 30 marta ödeyeceklerdi
en iyi ihtimal 13 mart diye düzeltiler başta ama sizde ısrarcı oldugunuzu belli edin ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar için derdinizi Resimlerle anlatın.