QuizGroup Network Erken ödeme ve kapanan kanal ödemeleri hakkında bilgi

Ne yazdıgınızı anlayamadım hocam :D

Hocam sen şimdi an new channel yapmadan Kanalları Quize sokmak istiyorsun sopamdan riske girmesin diye.Hepsine tek tek cüzdan açman Lazım hepsinin cüzdanı farklı olması Lazım quiz kabul etmiyor aynı cüzdan numarasını girinxe

Hocam sen şimdi an new channel yapmadan Kanalları Quize sokmak istiyorsun sopamdan riske girmesin diye.Hepsine tek tek cüzdan açman Lazım hepsinin cüzdanı farklı olması Lazım quiz kabul etmiyor aynı cüzdan numarasını girinxe

Hocam peki diğerleri ne yapıyor diğer kullanıcılar siz vs. farklı cüzdanlar mı acıyorsunuz yoksa her birine giriyor musunuz.:confused::confused:

Arkadaşlar yeni konu açmayayım.. Quiz'e kanal bağlarken token'i kopyala yapıştır yapsakta olmuyor.. Adsense ise oluyor. Bu konuda bir çözüm var mı ?

selamün aleyküm benim bu ay 29 unda almam gereken geçen ayki kapanan kanalların kazancını Quız şuan baktım terminated olarak 30 mayıs dior neden böle bişi oldu bilen varmıdır arkadaşlar

gecen ay kapanan kanalların parasını ayın 30 unda odemisti odeme tarihinden 10 gun sonra acaba bu ayda kapanan kanalların parasını ayın sonunda odermi ?

gecen ay kapanan kanalların parasını ayın 30 unda odemisti odeme tarihinden 10 gun sonra acaba bu ayda kapanan kanalların parasını ayın sonunda odermi ?

Geçen ay 30'u Salı gününe denk gelmişti o yüzden iş başı yaptıkları gün attılar muhtemelen bu ay 28'i olan Salı günü başlayacaklarını düşünüyorum ben.

Geçen ay 30'u Salı gününe denk gelmişti o yüzden iş başı yaptıkları gün attılar muhtemelen bu ay 28'i olan Salı günü başlayacaklarını düşünüyorum ben.

bal damlıyor agzından yanlız gecen ay kapanan kanalların parasını aynı ay odediler benim bahsettiyim bu ay veya gecen ay kapanan kanalların odemesini bu ay sonu yaparmı

bal damlıyor agzından yanlız gecen ay kapanan kanalların parasını aynı ay odediler benim bahsettiyim bu ay veya gecen ay kapanan kanalların odemesini bu ay sonu yaparmı

Bende öyle olmadı hocam geçen ay kapanan kanallarımın parasını bu ay alacağım :) bazen kanallar 9-10-11-12 gibi tarihlerde kapanınca o ay içerisindeki ödemelerde yollayabiliyorlar neye göre buna karar veriyorlar orasını bilmiyorum.

Merhaba, QuizGroup bildiğiniz üzere ödemeleri dağınık zamanlarda göndermektedir. Meraklıları için kısaca bu durumla ilgili bilgi verme gereği gördüm.

1- Öncelikle, QuizGroup Network ödeme tarihi her ayın 15 ile 27 si arasındadır.
2- Minimum ödeme tutarı 5$ dır.
3- Kazanç sağladığınız ayın ödemesi bir sonraki ay yatırılmaktadır. (Mayıs ödemesi Haziranda yapılır.)
4- Ödeme önceliği olarak 5000$ üzerinde kazanç sağlayan kişi ödemesini erken alır. Daha önceleri 15inden önce ödeme aldığım oldu fakat sanırım yeni dashboard a geçildikten sonra yeni kurallar belirlediler ve erken ödeme tarihi olarak 15 i gösterilmiştir.
5- Kapanan kanalın ödemesini 57 gün sonra alırsınız.(Örneğin, Eylül 5 te kanal kapandı, eylül 30 dan itibaren 57 gün sonra alınacaktır, yani Kasımın 27 sinde.)
6- 1,2,3 telifle ödeme alırsınız.
7- Teliften, dünya genelinden kapanan kanalınız varsa ödemesini alırsınız.
8- Ödeme kesinleşme ve dashboarda yansıma tarihi her ayın 15 dir.

6 ve 7. maddeyi bilerek ekledim devamlı aynı soruyu soran arkadaşlar var, artık sormayın lütfen.

Herkese bol kazançlar.

QuizGroup Network'e Referansımla Katılmak için : http://join.quizgroup.com?ref=33686
Hocam benim kanalım mayıs ayında kapandı ve 7. Ayın 30.da alacağım yazıyordu hala hiç bir ödeme almadım bana yardımcı olur musunuz bilgi verir misiniz ?

Hocam benim kanalım mayıs ayında kapandı ve 7. Ayın 30.da alacağım yazıyordu hala hiç bir ödeme almadım bana yardımcı olur musunuz bilgi verir misiniz ?

Deville hocam buralarda değil muhtemelen ödemeler daha devam ediyor özellikle Paypal'da gecikmeler mevcut bankayı da bugün bütün arkadaşlar alamadı.5-6 Ağustos'a kadar ödemelerini tamamlayacaklarını söyledi Quiz yetkilileri.

Doğru konu mu buraya yazayım.

WM kapanan kanal ödemesi bekleyeniniz var mı aranızda?

Hocam bende bekliyorum cuma gününe kadar yatırılacağını tahmin ediyorum.
Deville hocam buralarda değil muhtemelen ödemeler daha devam ediyor özellikle Paypal'da gecikmeler mevcut bankayı da bugün bütün arkadaşlar alamadı.5-6 Ağustos'a kadar ödemelerini tamamlayacaklarını söyledi Quiz yetkilileri.
Evet kardeşim tatildeyim bakamıyorum dediğin aynen doğru bende cumaya kadar yatırılır diye düşünüyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:16 ----------

Düzeltme: kapalı kanalımın ödemesi dün akşam 17:00 civarı enpara hesabıma yapılmış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağustos ayının ayının 30 unda kapanan kanallarımın ödemesi vardı. 5 eylül oldu hala bi ödeme falan gelmedi. ödeme yöntemi webmoney. artık ödemiyomı ya quiz kapanan kanal ödemelerini ? bi tek ben de mi var acaba bu sıkıntı?

ağustos ayının ayının 30 unda kapanan kanallarımın ödemesi vardı. 5 eylül oldu hala bi ödeme falan gelmedi. ödeme yöntemi webmoney. artık ödemiyomı ya quiz kapanan kanal ödemelerini ? bi tek ben de mi var acaba bu sıkıntı?

ödemiyor hocam ödemiyor forumda quiz konusu ne biçim baksana

hocam mağara soğuk muydu?

Quiz artık kapananları ödemiyor. Ödese bile agoştos sonunda kapanan kanalın agostos kazancı ekim 30 da ödenirdi eski sistemde. yani şuan ödeme beklemeniz çok manasız.

hocam mağara soğuk muydu?

Quiz artık kapananları ödemiyor. Ödese bile agoştos sonunda kapanan kanalın agostos kazancı ekim 30 da ödenirdi eski sistemde. yani şuan ödeme beklemeniz çok manasız.

ne biliyim epey zamandır foruma girmiyordum. gecen ay kapanan kanalların ödemesini aldım yani 31 temmuz ödemelerini. 31 ağustos patladı. neyse sağlık olsun

az evvel arkadaşıma 2 haneli kapanan ödemesi yapılmış
kapanan kanalı olupta ödeme bekleyen varsa kontrol edebilirmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri