QuizGroup Network Mart Ödemeleri

16:45:35 ödeme gelmiş. quizden ilk ödemeyi almış bulunuyorum. quiz gun içerisinde farklı saatlerde yolluyor galiba awe gibi 10 15dkk ile ödemeleri bitirmiyor anlasılan.

Kapanan kanal için mail atmıştım . Google translate cevirdim ama anlamadım .

Hello!
We unlink your channel "xxxxx"
Your account has been terminated because it has received multiple
third-party notifications of copyright infringement.

Please solve your problems with copyright and we will connect your channel.

Kapanan kanal için mail atmıştım . Google translate cevirdim ama anlamadım .

Hello!
We unlink your channel "xxxxx"
Your account has been terminated because it has received multiple
third-party notifications of copyright infringement.

Please solve your problems with copyright and we will connect your channel.

Ne diye mail attin adamlara ingilizce bilmeden? :D Adamlar yedigin teliflerden dolayi kanalinin kapandigini ve kanalinin onlarla olan bagini kestiklerini soylemisler. Odemeyle ilgili bisey soylememisler.

Hocam boyle seyleri konusmayi ben pek sevmiyorum. Kusura bakmayin :)
Hocam ben şu yüzden sordum. Bu partner de creative awesomeness gibi 1k nın üstündeki paraları inceleme bahanesiyle vermiyor mu diye sordum.

Benim bu ay değil de diğer Inşallah 4 haneye yakın alma ihtimalim var da :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben şu yüzden sordum. Bu partner de creative awesomeness gibi 1k nın üstündeki paraları inceleme bahanesiyle vermiyor mu diye sordum.

Benim bu ay değil de diğer Inşallah 4 haneye yakın alma ihtimalim var da :D

hocam bu partnerin şartları ney acaba yeni kanalları alıyor mu?

[MENTION=1569]pynrs[/MENTION] hocam eger kanal dizi film gibi riskli bi kategoride degilse, odemenizi almamaniz icin bir sebep yok gibi gorunuyor :)

hocam bu partnerin şartları ney acaba yeni kanalları alıyor mu?

Ben şartlarını bilmiyorum ama [MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION] hocam cevap verebilir herhâlde

şuradaki konuda şartları yazdım. http://www.ytpara.com/diger-partner-networkleri/23857-quizgroup-network.html

[MENTION=1569]pynrs[/MENTION] hocam 4 haneli rakam alındı sıkıntı yok :)

[MENTION=1569]pynrs[/MENTION] hocam eger kanal dizi film gibi riskli bi kategoride degilse, odemenizi almamaniz icin bir sebep yok gibi gorunuyor :)

Hocam ben dizi kanalıyla başvurdum kabul edildim. Sonradan kategori degistirmedim adamlar dizi olduğunu bilerek aldılar. İnşallah bi sıkıntı olmaz :)

Arkadaşlar dün ödeme alamayıp bugün alan oldu mu? Bu Quizgroup sanırım 22-28 arası ödemelerini yapıyor. Var mı bugün ödeme alan yada henüz ödeme alamayan?? Benim de ödemem gelmedi çünkü Quizdeki kanallarımın.

Arkadaşlar dün ödeme alamayıp bugün alan oldu mu? Bu Quizgroup sanırım 22-28 arası ödemelerini yapıyor. Var mı bugün ödeme alan yada henüz ödeme alamayan?? Benim de ödemem gelmedi çünkü Quizdeki kanallarımın.

bir kanalımın ödemesi yaklaşık 30 dakika önce yapıldı. ödeme yapılmaya devam ediliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri