QuizGroup Network Mart Ödemeleri

hocam ben aynı kanaldan 5 ay ödeme aldım Adsense de. ünlem sorunu çıkınca partnere geçtim onda da sıkıntı çıktı. yaklaşık 2000$ bi ödeme bekliyordum quizden.
Odemeyi İnşallah alırsın hocam.
Ödemeyecekse niye alıyor partnere ben onu anlamadım . Dizi film de kabul etme o zaman. Bir de 3 yıllık sözleşme var. Ödeme olmazsa biz 3 yıl bunlara mı calisacagiz!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef bende hala ödeme alamayanlardanım. Günlerdir Quiz çalışanlarına Armen e ve destek ekibine mail atıyorum en sonunda başka bir mail adresimden yazdığım mesajda bana kısa da olsa bir cevap yazdılar. Kanalımın teliften kapandığını ve durumunun ne olacağını ödememi ne zaman alacağımı sordum. Onlarda bana tek cümle ile "Yakında ödemeniz yapılacak" diye cevap yazmışlar.Geçen ay ayın 26 sında ödeme yapmışlardı ama bu ay malesef birşey yok. Benim ki büyük bi meblağ da değil. Olsa olsa 200 USD birşeydir. Bilmiyorum neden böyle oldu. Ben hiç bu kadar gecikme beklemiyordum. Kanalın kapanması olayı olumsuz etkiledi sanırım.. :(

bende henüz ödeme alamadım.ama merak etmeyin dostlar bu network güvenilirdir.zaten açıklamalarında her zaman 20-30 arası +-1 gün diyorlar.31 nisana kadar geleceğini düşünüyorum.olmadı 1 mayısta ödemeler gelir.

Bende hala beklemedeyim. Malesef daha yatmadı. Az önce bir mail daha attım ve son durumu sordum bakalım cevap verecekler mi? 30 Nisan a kadar bekliyecez artık. Açıkçası Partere güvenmeme rağmen canım da sıkılmaya başladı.. İlk ödemeler yapılalı kaç gün oldu ama daha bize ortada birşey yok.

Arkadaşlar az önce para Paypal e geldi. Bu Network e güvenim bir kez daha tazelendi. :)

Easter var hatirlatirim :D Bi kac gune oderler.

hocam bu partnerde herkes özgün mü çalışıyor ?

Özgün kanalı ile mi başvuruyor ki buna hiç inanmıyorum.

Bakıyorum da dizi, film , çizgi film çalışıyor bir çok kişi ve halen ödemelerini alıyorlar..

Son zamanlarda yok partnerler diziye yok çizgi filme falan ödeme yapmayacak söylentileri tamamen uydurma o halde ?

hocam bu partnerde herkes özgün mü çalışıyor ?

Özgün kanalı ile mi başvuruyor ki buna hiç inanmıyorum.

Bakıyorum da dizi, film , çizgi film çalışıyor bir çok kişi ve halen ödemelerini alıyorlar..

Son zamanlarda yok partnerler diziye yok çizgi filme falan ödeme yapmayacak söylentileri tamamen uydurma o halde ?

Sana bi cok kez yazdim konularda cevap olarak. Herkes tabii ki ozgun calismiyor, fakat ayni sekilde herkes dizi film cizgi filmde calismiyor. Video dunyasinda izlenecek bi o videolar mi var? O tarz icerige er gec butun partnerler sorun cikartiyor. Odeme yapilmayacak olmasi uydurma falan degil. Artik zoomin bile bloke koymaya basladi. Quizde henuz oyle bisey duymadim ama bu onlar asla bloke etmez demek olmuyor. Sikayet edilebilecek icerik yuklediginde parayi alamamayi goze almalisin zaten.

Sana bi cok kez yazdim konularda cevap olarak. Herkes tabii ki ozgun calismiyor, fakat ayni sekilde herkes dizi film cizgi filmde calismiyor. Video dunyasinda izlenecek bi o videolar mi var? O tarz icerige er gec butun partnerler sorun cikartiyor. Odeme yapilmayacak olmasi uydurma falan degil. Artik zoomin bile bloke koymaya basladi. Quizde henuz oyle bisey duymadim ama bu onlar asla bloke etmez demek olmuyor. Sikayet edilebilecek icerik yuklediginde parayi alamamayi goze almalisin zaten.

Şikayet edilebilecek derken biraz daha açar mısın ? Ayrıca neden sorun çıkartıyorlar yorumunu alabilir miyim ?

Hocam genelde %95 bu kategoriler çalışılıyor. Partner için çok izlenme önemli olan çünkü bunu biliyorsun.

Kendimizin olmayan video her türlü şikayete açıktır ama neden bu kategoriler için sorun çıkartabiliyorlar işte onu anlayamadım bir türlü :/

Tebrikler [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] harkulade bir yorum yazmışsın, dizi, film işine hiç bulaşmadım bulaşma isteğimde olmadı, yüzlerce kategori oluyor çalışabilecek, neden halen garanti paranın peşinde değilde 1 hafta, 2 hafta da kapanacak kategorilere ilgi duyuyor bizim insanımız anlamış değilim :) önemli olan bugünü kurtarmak değil, önümüzdeki yılları kurtarmak...

Tebrikler [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] harkulade bir yorum yazmışsın, dizi, film işine hiç bulaşmadım bulaşma isteğimde olmadı, yüzlerce kategori oluyor çalışabilecek, neden halen garanti paranın peşinde değilde 1 hafta, 2 hafta da kapanacak kategorilere ilgi duyuyor bizim insanımız anlamış değilim :) önemli olan bugünü kurtarmak değil, önümüzdeki yılları kurtarmak...

o konuda haklısın da awe de kanalım var tertemiz kanal ben neden bunun ödemesini alamayım ? Google partnere ödediği halde ? Böyle bir durum saçmalıkta başka bir şey olamaz ki adamlar parayı götürecek sana ödemeyecek :)

Şikayet edilebilecek derken biraz daha açar mısın ? Ayrıca neden sorun çıkartıyorlar yorumunu alabilir miyim ?

Sen herhangi bi diziyi yuklediginde dizi sahipleri bunu sikayet ettiklerinde sen degil network sirketlerine gidiyor youtube. Bu tarz iceriklerin normal sitelerde dahi yayinlanmasi yasakken youtubeda yayinlamaya calismak buyuk risk zaten. Hani adamlar fantezi olsun diye telif atmiyorlar, telif atmalarinin bi sebebi var.

Sikayet edilebilecek icerikte her turlu video olabilir. Ornegin gider birinin ozgun videolarini ceker 20 gun kazanc saglarsin, adam bunu farkeder ve sikayet eder. Senin o videolardan kazandiklarini o adama oderler sana degil.

Sen herhangi bi diziyi yuklediginde dizi sahipleri bunu sikayet ettiklerinde sen degil network sirketlerine gidiyor youtube. Bu tarz iceriklerin normal sitelerde dahi yayinlanmasi yasakken youtubeda yayinlamaya calismak buyuk risk zaten. Hani adamlar fantezi olsun diye telif atmiyorlar, telif atmalarinin bi sebebi var.

Sikayet edilebilecek icerikte her turlu video olabilir. Ornegin gider birinin ozgun videolarini ceker 20 gun kazanc saglarsin, adam bunu farkeder ve sikayet eder. Senin o videolardan kazandiklarini o adama oderler sana degil.

hocam onu biliyorum da sahte telif yemiştim onu da kaldırttım zaten tertemiz kanalım awe de.

Dizi tv kanal sahipleri de telif atmıyor zaten.

hocam onu biliyorum da sahte telif yemiştim onu da kaldırttım zaten tertemiz kanalım awe de.

Dizi tv kanal sahipleri de telif atmıyor zaten.

Awe normal kanallara dahi aylar sonra oduyor. Yani odeme vakti alamasan bile aylar sonra oderler belki. Kendilerince bazi sebeplerden dolayi bekletiyolar parayi.

Awe normal kanallara dahi aylar sonra oduyor. Yani odeme vakti alamasan bile aylar sonra oderler belki. Kendilerince bazi sebeplerden dolayi bekletiyolar parayi.

anladım hocam sonuçta awe tek tek tüm kanalları kontrol edeceğini düşünmüyorum kanal içeriklerini.

Dediğin gibi şikayet gelirse ya da kazanç çok yüksekse eğer onları kontrol ediyor sistemlerine takılıyor ve ödeme alamayanlarda bunlar oluyor tahminim.

anladım hocam sonuçta awe tek tek tüm kanalları kontrol edeceğini düşünmüyorum kanal içeriklerini.

Dediğin gibi şikayet gelirse ya da kazanç çok yüksekse eğer onları kontrol ediyor sistemlerine takılıyor ve ödeme alamayanlarda bunlar oluyor tahminim.

Oyle olsa 300 400 dolari herkes sorunsuz alirdi :) Tabii ki kontrol ediyorlar butun kanallari. Koskoca sirket otomatik bi sistem yazdirmistir kanallari kontrol edip icerikleri belirliyodur, sisteme takilanlarida tekrardan kontrol edip islem yapiyolardir. 2-3 ay sonra odemelerinin sebebide youtubeun odedigi parayi geri isteme hakki var 3 aymiydi neydi suresi tam emin degilim.

Beyler neyi tartışıyorsunuz anlamak mümkün değil . En büyük çizgi film şirketlerinden birkaçı burada . Ödeme süresi daha dolmadı dolmadı adsense ödemeye yaptıysa kesinlikle size ödeyecekler . Geçen ay 31 Mart'ta alan oldu . Yormayın kafanızı az sabır .

bana da bi süredir ödeme yapmıyolardı mail geldi şimdi. sanırım paypalla alakalı bir sorun

Hello!

We have a problem with your PayPal purse, could your change your PayPal on WebMoney Z?

Best regards,
The QuizGroup Team

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri