QuizGroup Network Mart Ödemeleri

bana da bi süredir ödeme yapmıyolardı mail geldi şimdi. sanırım paypalla alakalı bir sorun

Hello!

We have a problem with your PayPal purse, could your change your PayPal on WebMoney Z?

Best regards,
The QuizGroup Team

Evet paypalinla alakali bi problem varmis webmoney z hesabiyla degistirebilirmisin diye sormuslar. ya yeni bi paypal adresi verebilirsin adamlara yada webmoney hesabi acabilirsin.

birşey danışmak istiyorum. kanalı partnere bağladığımda partner durumunda: Quiz Group Aggregator yazıyor. bu quiz grubun kendisi değil mi?

Evet paypalinla alakali bi problem varmis webmoney z hesabiyla degistirebilirmisin diye sormuslar. ya yeni bi paypal adresi verebilirsin adamlara yada webmoney hesabi acabilirsin.

cüzdan oluşturup cüzdan idsini mi veriyoruz adamlara

webmoneyden ödeme alan varmı hiç ne kadar zamanda yansıyor cüzdana

bu networkde en fazla ne kadar para alabildiniz. 3-4k dolar gibi yüksek miktarda para alan oldu mu hiç
büyük miktarlara sıkıntı cıkarıyorlar mı

Webmoney den dolar hesabı oluşturuyorsun id sini gönderiyorsun adamlara Webmoney'e gönderiyolar parayı hemen. mailleştik arka arkaya chatleşir gibi ilgililer baya

arkadaşlar 100 dolar gonderdiler paypal hesabıma.ama analytics 360 dolar gözüküyodu

telif yemedim kanaldada sıkıntı yok.mail atıyım o zaman.

An itibariyle ödemeyi yapti quiz . burada odemeyi yaparlar bekleyin diyen arkadaslarin ne kadar hakli oldugu anlamis olup quizgroup hakkinda soylemis oldugum sozler icin kendilerinden ozur diliyorum :)saygilar quiz group.

[Q UOTE=maihes;375089]arkadaşlar aldığınız rakamlar xxxx tutarında mıydı?[/QUOTE]
Bu ay 3 haneli ama Mayıs ayında 4 haneli olacak . Kanalınız kapansa bile para alırsınız dostlar merak etmeyin paranıza yatmazlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri