Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yüklü odeme alabilen var mı bu partnerde.
ödeme nasıl oluyor, ayrıyeten form filan mı dolduruluyor yoksa otamatik olarak kayıt olurken verdiğimiz paypala mı yatıyor, bir de geçen cumadan beri partnerim, bu ay bana ödeme yapılır mı...
Şu soruyu bende sormak istiyorum. Para otomatik olarak Başvuru yapılırken verilen PAYPAL Hesabına yatıyor değil mi? Bende Tam 28 Şubat da üye olmuştum ama herhangi bir ödeme almadım PayPal e. Sanırım son gün diye işlem görmedi. Bir arkadaş 27 Şubatta üye olmuş ve 2 günlük ödemesini almıştı buradan.
ödemeyi aldınız mı hocam? başvuruda verdiğiniz paypal adresinizi kontrol edin. mailinizdeki sözleşme pdf inin en son sayfasında paypal adresiniz yazmakta, yazım hatası varmı yokmu kontrol ediniz.
Bana Quizgroup tan herhangi bir ödeme gelmedi ben tam Şubat Ayının 18 inde kayıt olmuştum. Öğleden sonra idi sanırım. Belki o yüzden de tam 1 mart ı geçerli kıldırlar. Paypal adresimi kontrol ettim. Doğru ve herhangi bir sorun da yok. Hiçbir yerde bi sıkıntı yok gibi ama bilemiyorum. keşke Quiz in bi portal ı yada Dashboard gibi bir bölümü olsaydı da oradan da konrolünü yapabilseydik genel hesap durumumuzun. Birde bu ödemeler otomatik olarak PAYPAL hesabına ayın 24 ünde yatıyor değil mi? bunun için herhangi bir form vs doldurmuyoruz. Yardımlarınız için çok teşekkürler bu arada.
herhangi bir form doldurmuyoruz hocam, otomatik olarak 24ünde yatmış oluyor, gerçi bu ay daha erken yatırdı bazı arkadaşlarımıza..
şu mail adresine ingilizce olarak "şu tarihte networkünüze katıldım, ödemem gelmedi, kontrol edermisiniz" şeklinde bir mail atmayı denermisiniz.
armen "@" quizgroup.com
(tırnak işaretlerini silersiniz.)
cevabınız için teşekkürler. 18 i demişim 28 i diyeceğime. Tam olarak 28 şubat öğleden sonra kayıt olmuştum networke. dediğiniz adrese bir mail gönderip bilgi alacağım yine de . Hesabımın genel durumunu PAYPAL de herhangi bir sorun olup olmadığını soracağım.
hocam bu arada şubat ayı 28 gün çekiyordu, 28 inde girdiyseniz zaten biriken bişey olacağını sanmıyorumsiz nisan 24 ünde mart ayının birikmişini alacaksınız
ben zannettim ocak ayında girdiniz, ondan dolayı mail atın diye söyledim...
elimden geldiğince, bildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum hocam..![]()
Ne demek hocam bunları duymak bile mutlu ediyor beni... Simon Kovalev'in mailini mi verdi başka birisinin mi![]()
Evet Simon Kovalev in mailini verdiler. Ona yazdım bende şimdi. Genel bi bilgi alayım hesabım hakkında dedim.![]()
bur firma weter union'ile odeme yapiyormu arkadaslar?
bur firma weter union'ile odeme yapiyormu arkadaslar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.