QuizGroup Network

küçük bir not düşeyim hocam. adsenseden partnere geçişlerde adsense sahte tıktan banlanabiliyor. benim başıma geldi adsense daha pini girmeden ban yedi :) sürekli olarak adsense sonrası quiz geçiriyordum
Hocam bende ay başında bi kaç tane sağlam kanalı quiz'e geçiriyim diyodum.
İçime ateşi düşürdün valla hay allah ne yapsam.
Bu konuda başka tecrübesi olan arkadaş var mıdır acaba?

Hocam bende ay başında bi kaç tane sağlam kanalı quiz'e geçiriyim diyodum.
İçime ateşi düşürdün valla hay allah ne yapsam.
Bu konuda başka tecrübesi olan arkadaş var mıdır acaba?
4 aydir ayni sekilde adaenswde 1 k izlenm yansidiktan snra quize aliyorum kanali daha bir sorun yasamadim

Tahminimce yarın yada c.tesi günü başlıcak ödemeler. Dashboard ve atılan mailde verilen tarih bu.

Arkadaşlar 5 ay önce kapanan bir kanalın ödemesi gelmiş paypala :)
Kedoo Entertainment JLT tarafından kim bu :)

hocam konu açılalı bayağı olmuş bazı şartlar değişmiştir belki ondan soruyorum.. şimdi abone-izlenim kriteri birde telifli uyarılı kanallar konusunda son olarak nasıl şartlar quizde? ha birde komisyon oranı paypal ve banka neler, bankada 150 dolar sınırı vardı devam ediyomu hala?

hocam konu açılalı bayağı olmuş bazı şartlar değişmiştir belki ondan soruyorum.. şimdi abone-izlenim kriteri birde telifli uyarılı kanallar konusunda son olarak nasıl şartlar quizde? ha birde komisyon oranı paypal ve banka neler, bankada 150 dolar sınırı vardı devam ediyomu hala?

hocam değişen durumlar oldu, örneğin önceden kanal onaysız olsada quize girince +15 onayı otomatik açılıyordu, artık öyle değil kanal onaylanmadan +15 aktif olmuyor.

son 28 gün içinde 1000 izlenim ve 10 abone üzerindeyseniz giriş yapabilirsiniz.

paypala ödeme gönderirken quiz tarafından bir kesinti olmuyor, paypal kendince kesintilerini uyguluyor.

banka ödemelerinde de gönderen banka olarak 30$ gönderirken kesinti ve burdaki bankalarda da yaklaşık olarak 10$ civarı kesinti oluyor.

hocam değişen durumlar oldu, örneğin önceden kanal onaysız olsada quize girince +15 onayı otomatik açılıyordu, artık öyle değil kanal onaylanmadan +15 aktif olmuyor.

son 28 gün içinde 1000 izlenim ve 10 abone üzerindeyseniz giriş yapabilirsiniz.

paypala ödeme gönderirken quiz tarafından bir kesinti olmuyor, paypal kendince kesintilerini uyguluyor.

banka ödemelerinde de gönderen banka olarak 30$ gönderirken kesinti ve burdaki bankalarda da yaklaşık olarak 10$ civarı kesinti oluyor.

son kısmı anlamadım yani banka en alt ödeme sınırı 30 dolarmı oldu yoksa 150 dolar sınırı devammı ediyo, birde kanalın kestiğini komisyon oranını sormustum hocam paypalın kesintisi değil. sözlesme kac yıl birde..?

son kısmı anlamadım yani banka en alt ödeme sınırı 30 dolarmı oldu yoksa 150 dolar sınırı devammı ediyo, birde kanalın kestiğini komisyon oranını sormustum hocam paypalın kesintisi değil. sözlesme kac yıl birde..?

banka alt limitinde değişim olmadı, sözleşmede aynı şekilde 3 yıl geçerli. kesinti değişmedi %20, 30 dolarda bankaya gönderilirken alınan işlem masrafıdır.

banka alt limitinde değişim olmadı, sözleşmede aynı şekilde 3 yıl geçerli. kesinti değişmedi %20, 30 dolarda bankaya gönderilirken alınan işlem masrafıdır.

tesekkürler linkinden kayit yapicam bu arada sözlesme baya uzunmus yav:D 1-2 saglam kanal var elimde ne kadarda olsa adsenseden iyidir

tabiki ne olursa olsun adsense den en iyi yanı kanal kapansada ödemeni yapıyor :) adsenseye bağlı kanal kapandığı anda o ödemeyi unut :)

öyle hocam doğru baska partnerler calistim daha öncede bunu ilk deniycem tabi en iyisi şimdi bu, adsensden buraya geçmemin bi nedenide günlük 5-6k izlenime bile inanılmaz çok komik kazanç veriyor adsense yani bıktırdı artık nefret ettim resmen hak yiyolar bunda daha iyi olur umarım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri