QuizGroup Network

paypal sorunlu dediler wm verdik şimdi wm sorunlu diyorlar paypal mı vermeye başlayalım.

arkadaşlar hep erken ödediler webmoneyi birazda geç ödesinler araya hafta sonu girdi nie hemen telaş yapıyorsunuz?

Rica ediyorum şurda post kasıp durmayın gidin başka topiclerde kasın. İnsanlar ödeme geldi haberini bekliyor. Sadece ödeme geldiğinde yazın.

paypal sorunlu dediler wm verdik şimdi wm sorunlu diyorlar paypal mı vermeye başlayalım.

wm ye kim sorunlu diyor ?

şu forumda her mesajın felaket senaryoları...
api v3 geldi botlar çalışmadı yine çıkıp yandık bittik youtube bizi bitiricek diye yazdın cevabını vericektim sustum.
adsense bu ay işleme geç girdi yine yandık bittik mesajları attın.

bi sakin ol arkadaşım.yaşın mı küçük bilmiyorum ama bu kadar heycan bu kadar senaryo iyi değil bak çürünüyorsun sen burda

Kapanan kanallar için zaten tarih 30.05 yazmıyormu herkes te ? 30.05 dündü ve benim bildiğim, gördüğüm vm lere haftasonu ödeme yok..
bence bugün öğleden sonra vm ler tamamlanır :rolleyes:

ya arkadaş oraya yazma buraya yazma yanlış anlıyoruz
neyi yanlış anlıyoruz anlamadım
burası forum değilmi adamlar yorum atıyor diye banlanıyor
nasıl bir foruma dönüyoruz

ya arkadaş oraya yazma buraya yazma yanlış anlıyoruz
neyi yanlış anlıyoruz anlamadım
burası forum değilmi adamlar yorum atıyor diye banlanıyor
nasıl bir foruma dönüyoruz

hocam yüzlerce kişi ödeme beklerken ödeme almadan ödeme konusuna yazanlar banlanıyor. haklılarda ban yemekte.

Arkadaşlar birşey sorucam . Şimdi ben daha önce 2 kere falan quiz ile çalıştım webmoney ve paypal adreslerini girmişim şimdi yeni kanal bağlıcam , senin zaten üyeliğin var yeni kanal ekleme seçeneğinden ekle falan diyor . O kanallarım muhtemelen kapandı yani bulamam , şimdi özgün kanalımı quize bağlıcam ama yapamıyorum . Ne yapmam lazım ? Teşekkürler.

Rica ediyorum şurda post kasıp durmayın gidin başka topiclerde kasın. İnsanlar ödeme geldi haberini bekliyor. Sadece ödeme geldiğinde yazın.

ödeme için şu konuyu takip et kardeşim.
http://www.ytpara.com/quizgroup/72812-quizgroup-nisan-kazanclari-mayis-odemeleri-29.html

o konuya yazma, bu konuyu gereksiz güncelleme.. nereye yazacak bu millet.
(ödeme vb gibi konuların gereksiz güncellenmesine bende karşıyım ancak, bu konuda QUİZ için genel tartışma ve bilgi alışverişi konusu..)

Konuyu gereksiz güncellemeyelim, yatmadı işte arkadaşlar yatsa zaten herkes şu saatte şu kadar yattı diye post atıyor neden hala kapalı web moneyler yattımı, niye yatmadı, ne zaman yatacak diyerek konuyu gereksiz güncelliyorsunuz..

Ödeme gelmeden güncelleme yapmayalım, Quiz ile ilgili sorularınızı, sorunlarınızı ; QuizGroup - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi buradan sorabilirsiniz.

Arkadaşlar birşey sorucam . Şimdi ben daha önce 2 kere falan quiz ile çalıştım webmoney ve paypal adreslerini girmişim şimdi yeni kanal bağlıcam , senin zaten üyeliğin var yeni kanal ekleme seçeneğinden ekle falan diyor . O kanallarım muhtemelen kapandı yani bulamam , şimdi özgün kanalımı quize bağlıcam ama yapamıyorum . Ne yapmam lazım ? Teşekkürler.

farklı webmoney - paypal adresi ile bağlayabilirsin. webmoney alıcaksan webmoneyde sınırsız cüzdan oluşturabiliyorsun. paypal ise farklı mail ekleyebiliryorsun galiba paypala.

bilmeden konuşuyorsun yeni başladım quize eğer paypal erken ödeme yapıyorsa onu verelim madem dedim. hemen konuyu yaşa getiren de yaşı küçük olup kendini ispatlama peşinde olan oluyor. kendini yaşınla ispatlamayacağını anlamayacak kadar büyümemişsin daha. adsense geç işleme girmemesinin sonuçlarını yaşadık. söylediklerim de haklıydım. hatta dahasını söylüyorum burada en sağlam insanların adsenseleri 2. seneyi anca görüyor allah ne verdiyse çalışanlar seneyi çıkaramaz dedik. öyle de oluyor zaten.

wm ye kim sorunlu diyor ?

şu forumda her mesajın felaket senaryoları...
api v3 geldi botlar çalışmadı yine çıkıp yandık bittik youtube bizi bitiricek diye yazdın cevabını vericektim sustum.
adsense bu ay işleme geç girdi yine yandık bittik mesajları attın.

bi sakin ol arkadaşım.yaşın mı küçük bilmiyorum ama bu kadar heycan bu kadar senaryo iyi değil bak çürünüyorsun sen burda

bilmeden konuşuyorsun yeni başladım quize eğer paypal erken ödeme yapıyorsa onu verelim madem dedim. hemen konuyu yaşa getiren de yaşı küçük olup kendini ispatlama peşinde olan oluyor. kendini yaşınla ispatlamayacağını anlamayacak kadar büyümemişsin daha. adsense geç işleme girmemesinin sonuçlarını yaşadık. söylediklerim de haklıydım. hatta dahasını söylüyorum burada en sağlam insanların adsenseleri 2. seneyi anca görüyor allah ne verdiyse çalışanlar seneyi çıkaramaz dedik. öyle de oluyor zaten.

Hocam 2 -3 gün erken almak ama en önemlisi sorun yaşamamak için wm seçmeniz mantıklı.. paypal da asıl sorun quiz in geç ödemesi değil paypal ın hesapları sınırlandırması ve paraları bloke etmesi gibi etkenler..
bunlar dışında banka ödemeside isteyebilirsiniz buda sorunsuz ödeme şekli ama hem quiz hemde banka çok kesinti yapıyorlar, bu seçeneği anca kazancınız 1k veya üzeri ise seçmeniz mantıklı olacaktır.

verdiğin nazik cevaptan ötürü teşekkür ederim çok yardımcı oldun. söylediklerini dikkate alarak hareket edecem.

Hocam 2 -3 gün erken almak ama en önemlisi sorun yaşamamak için wm seçmeniz mantıklı.. paypal da asıl sorun quiz in geç ödemesi değil paypal ın hesapları sınırlandırması ve paraları bloke etmesi gibi etkenler..
bunlar dışında banka ödemeside isteyebilirsiniz buda sorunsuz ödeme şekli ama hem quiz hemde banka çok kesinti yapıyorlar, bu seçeneği anca kazancınız 1k veya üzeri ise seçmeniz mantıklı olacaktır.

Arkadaşlar telaş yapmayın 1 gün gecikme de bu kadar gerilmeye gerek yok daha hafta başı yeni oldu

Az önce bilgi aldım tekrar sordum

Greetings,

The payment for March terminated channels will be sent after the 30th of May in 5 business days.

Best regards,
The QuizGroup Team

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri