QuizGroup Network

Hello my friend

True words

Currently, according to my info, you can join us as you did it before (1000/10)... since tomorrow. But there will be some new rules for payouts if most of your channels (in your dashboard) has been terminated.

Stay tune for the new info

hi. Payments processing time?

Hello my friend

True words

Currently, according to my info, you can join us as you did it before (1000/10)... since tomorrow. But there will be some new rules for payouts if most of your channels (in your dashboard) has been terminated.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
If a channel terminated, will be payouts done again ? and please don't ask mail while login.we could login with our username and password ?

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] kanalların çıkarıldığı ile ilgili mail atıyorlar dimi
Ben bio33'ün programından tüm kanalların partner bilgisini al dedim az önce birtane bile çıkarılmadı. Varmı kanalı atılan arkadaşlar?

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] kanalların çıkarıldığı ile ilgili mail atıyorlar dimi
Ben bio33'ün programından tüm kanalların partner bilgisini al dedim az önce birtane bile çıkarılmadı. Varmı kanalı atılan arkadaşlar?

Kanali kayit ederken iletisim icin hangi mail adresini girdiysen oraya mail gelir atildigi zaman.

Is she coming of payment of the closes while channel? I was a victim of false complaints.Please defend our rights in this regard. [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapananları ödemeyecekmisiniz sahte şikayetler yüzünden magduruz hakkımızı savunacak mısınız yazdım bakalım inş yazar

aslında tam zıttı degılmı hocam 1000 kanaldan 100 tanesı kapanması %10 dur
50 kanaldan 10 tanesı kapanması %20 dir :)
97

O sekilde degilde, 1 dashboardda ornek "3 ten fazla kanal kapanirsa" seklinde bisey dusunebilirler. Belkide artik kapanan kanallara hic odemeyebilirler. Sordum bakalim neymis bu degisiklikler diye cevap vermesini bekliyorum.

O sekilde degilde, 1 dashboardda ornek "3 ten fazla kanal kapanirsa" seklinde bisey dusunebilirler. Belkide artik kapanan kanallara hic odemeyebilirler. Sordum bakalim neymis bu degisiklikler diye cevap vermesini bekliyorum.

Hep ödedik, ödeyeceğiz diye cevap verildi.

Hep ödedik, ödeyeceğiz diye cevap verildi.

Az once yazdigini okusaydin bunu yazmak zorunda kalmazdin.

Hello my friend

True words

Az once yazdigini okusaydin bunu yazmak zorunda kalmazdin.

Hello my friend

True words

Bu olursa kötü olur tek ödeyen partnerde giderse ne kalır geriye freedomdan mn'den veya rec'ten farkı ne kalır quizinde ! :(

Bu olursa kötü olur tek ödeyen partnerde giderse ne kalır geriye freedomdan mn'den veya rec'ten farkı ne kalır quizinde ! :(

Nasil olsa kapananida oduyor diyip her onune gelen kanali quize baglayarak bu hale getirildi zaten bu network. Odemesinler demiyorumda, su cop kanal yiganlara bazi yaptirimlar uygulasalar fena olmaz hani.

Hello my friend

True words

Hold on, are you guys seriously member of this forum? If it is, that is really weird. I have one question too.

What is the payment day for this month?

Kapananları ödemezse sıkıntı büyük olur. Diger partnerlerden farkı kalmaz. İnş öderler.

Yazılana göre partnere giriş kuralı aynı kalacak bildiğimiz 10 abone 1000 izlenim fakat dashboardınızdaki kanalların birçoğu kapanmışsa ödemeler için yeni kurallar olacak.Bence kesin bir açıklama gelmeden kapananları ödemez gibi çıkarımlar yapmayalım eğer kapananları ödemeyecek olsalar bu şekilde yazmazlardı.

Şimdiye kadarki teorilermde yanılmadım izlenim abone şartı değişmeyecek dedim ve tuttu.Yeni teorim şu kapananlar ödenecek aynen devam en fazla kapanan kanalın parası ödenince dashboarddan çıkartırlar diye düşünüyorum ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri