Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapanan kanallara yaptırım yapılarak çözülecek bir iş değil bu,
Çünkü bu sene kapanmaların çoğunlukla neden olduğunu biliyorsunuz.
Telif yada aşırı spamdan kapanıyorsa tamam yaptırım uygulansın, ama topluluktan flag tan kapanmalar için yaptırım beklemek kendi ayağımıza sıkmak gibi olur...
Kapanan kanallar için yaptırım bekleyenlere sesleniyorum!!! Eğer kanalın flagtan topluluktan kapanmaması için bir çözümünüz varsa söyleyinde bizde bilelim
Hello my friend
True words
Currently, according to my info, you can join us as you did it before (1000/10)... since tomorrow. But there will be some new rules for payouts if most of your channels (in your dashboard) has been terminated.
Stay tune for the new info
LIFE
2 saat · Düzenlendi ·
Hello, guys
The registration process for the new channels will be restored tonight (or tomorrow morning). We don't have any new requirements to a new channels (it's the same 1000/10).
Sincerely
Arkadaslar mesela ben 6 7 aydir quizle calisiyorum tek panelim var icinde 100 kanal vardir bagladigim bunlarin 40 i kapanmiztir 6 ayda e simdi bana gelecek odememi azalacak ben anlamadimki dashboardlarimi ayiralim ? Tek kanal tek dashboardla sorunu cozeriz o zaman
katılıyorum hocam. Kapanan kanallarla oynama yapamazlar bende sanmıyorum öyle bişeyi ha olursa şöyle bişey olur dashboarda belli bir kanal ekleme sınırı koyabilir o kadar
LIFE
2 saat · Düzenlendi ·
Hello, guys
The registration process for the new channels will be restored tonight (or tomorrow morning). We don't have any new requirements to a new channels (it's the same 1000/10).
Sincerely
Söylediğin senin benim açımızdan mantıklı olabilir ama quiz için mantıklı değil.
Tek dashboard daki kanal sayısının azaltması, belki bizim riskimizi azaltır, ama quiz için kapanan kanalların sayısını azaltmaz hiç bir zaman.
Rusya'da sabah gece aynı mı saatler ona göre bekleyelim ? Ayrıca gece ne alaka bu adamlar bizim yüzümüzden gece mesai mi yapıyor yazık adamlara![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.