QuizGroup Network

Google Keidoo altındaki tüm networklara bugün yeni kurallarını bildirmiş. Bana gelen maile göre, Mcn deki kapanan kanal sayısı son 90 gün içinde belirli bir limiti aşarsa, mcn e kanal bağlama özelliğini bir süre kaybedeceklermiş.

Bu yüzden şu an nasıl bir yol izneleceği düşünülüyor. Kapanmaların Flagdan oldugu bilinse bile, Youtubenin amacı, youtube daki içeriği Topluluk kurallarına ve telif haklarının ihlal edilmediği bir ortama çevirmek.

Ltfen detay sormayın zaten bilgi aldıgımda paylaşıyorum konuya.

saygılar,

Bu güzel haber yalnız. Tamam yine sıkıntı ama o kadar da sıkıntı değil bu durum. Çok fazla kural değişikliğine gidilmez diye düşünüyorum.

özgün kanalımla quizgroup'a girmeyi düşünüyorum. yıl oldu pek takip edemedim hala paypal ile beraber toplam %25 kesinti mi alıyoruz ?

Doğrudur. %20 Quiz'in %5 PP'nin.

webmoney ile bu oran %23 oluyormuş sanırım. hiçbir partner paypala %5 komisyon vermiyor bunların amacı parayı ilerde dispute etmek mi nedir anlamadım.

madem tam %20 olmuyor en iyisi %5 daha feda edip daha kaliteli bir partner bulmak, teşekkürler.

webmoney ile bu oran %23 oluyormuş sanırım. hiçbir partner paypala %5 komisyon vermiyor bunların amacı parayı ilerde dispute etmek mi nedir anlamadım.

madem tam %20 olmuyor en iyisi %5 daha feda edip daha kaliteli bir partner bulmak, teşekkürler.

Benim bildiğim PP tüm gelen ödemelerde bu kesintiyi uyguluyor. QUIZ'in güvenli sularının bu kesintiye değer olduğunu düşünüyorum ayrıca. (Gerçi son olaylardan sonra beklemek gerekir.)

pp nin kesintisi quizlik değil hocam, gelen her ödemeden kesinti yapar paypal

Bahsedilen kurallar geçerli olacaksa bizde kedoya yardım etmek zorundayız, ama nasıl? Tabikide ilk önlem olarak partnerli kanal satışlarını durdurarak. :)

https://www.facebook.com/lifentw/posts/729014247205049 Life yetkilisi şimdi yazdı.

Guys, we have simplified our "join" procedure. There are no requirements about the minimal number of subscribers and views channel should gain to join QuizGroup. It used to be 10 subs and 1,000 views. Now you may join with 0 subs and 1 view.
Please, do not gain subscribers and views in an inappropriate way. YouTube spam team detected that and sent you multiple policy strikes. We strongly suggest all our partners to respect YouTube rules and policies.
Please, build your channels in an appropriate way with a full accordance to the rules!
We appreciate our cooperation.

Beyler, bizim " katılmak " prosedürünü basitleştirilmiş var . Abone ve görünümler kanalının az sayıda konuda hiçbir gereklilik QuizGroup katılmak için kazanmak gerekir vardır. Bu 10 subs ve 1000 views olması için kullanılır. Şimdi 0 subs ve 1 manzaralı katılabilir .
, Uygun olmayan şekilde aboneleri ve görüşlerini kazanmak etmeyiniz. YouTube Spam ekibi tespit ve size birden fazla politika grevleri gönderdi . Önemle tüm ortaklarımız YouTube kuralları ve politikaları saygı öneririz.
, Kurallara tam uyumlu uygun bir şekilde kanal inşa Lütfen !
Bizim işbirliği için teşekkür ederiz

https://www.facebook.com/lifentw/posts/729014247205049 Life yetkilisi şimdi yazdı.

Guys, we have simplified our "join" procedure. There are no requirements about the minimal number of subscribers and views channel should gain to join QuizGroup. It used to be 10 subs and 1,000 views. Now you may join with 0 subs and 1 view.
Please, do not gain subscribers and views in an inappropriate way. YouTube spam team detected that and sent you multiple policy strikes. We strongly suggest all our partners to respect YouTube rules and policies.
Please, build your channels in an appropriate way with a full accordance to the rules!

Beyler, bizim " katılmak " prosedürünü basitleştirilmiş var . Abone ve görünümler kanalının az sayıda konuda hiçbir gereklilik QuizGroup katılmak için kazanmak gerekir vardır. Bu 10 subs ve 1000 views olması için kullanılır. Şimdi 0 subs ve 1 manzaralı katılabilir .
, Uygun olmayan şekilde aboneleri ve görüşlerini kazanmak etmeyiniz. YouTube Spam ekibi tespit ve size birden fazla politika grevleri gönderdi . Önemle tüm ortaklarımız YouTube kuralları ve politikaları saygı öneririz.
, Kurallara tam uyumlu uygun bir şekilde kanal inşa Lütfen !
Bizim işbirliği için teşekkür ederiz
hiç bir kiriter yokmu .D

Facebook'ta yeni post var.

https://www.facebook.com/lifentw/posts/729014247205049

Çevirisi:

Katılım prosedürünü basitleştirdik. Bundan böyle Quiz'e katılmak adına minimum gereksinimler bulunmayacak. 0 abone ve 1 izlenimle dahi katılabilirsiniz.

Lütfen abone ve izlenimlerinizi hiçbir illegal yöntem ile oluşturmayın. Youtube spam ekibi bunları denetleyip çoklu kural ihlali ihbarında bulunabilecek. Tüm partnerlerimize Youtube kurallarına uymasını ISRARLA öneriyoruz.

Durum ciddi arkadaşlar. Ayaklar denk alınsın.

hiç bir kiriter yokmu .D

SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
You can add a new channel at your QuizGroup Dashboard.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Login to your dashboard at join.quizgroup.com and click on the "Add a new channel" tab.

şu çıktı hocam

Facebook'ta yeni post var.

https://www.facebook.com/lifentw/posts/729014247205049

Çevirisi:

Katılım prosedürünü basitleştirdik. Bundan böyle Quiz'e katılmak adına minimum gereksinimler bulunmayacak. 0 abone ve 1 izlenimle dahi katılabilirsiniz.

Lütfen abone ve izlenimlerinizi hiçbir illegal yöntem ile oluşturmayın. Youtube spam ekibi bunları denetleyip çoklu kural ihlali ihbarında bulunabilecek. Tüm partnerlerimize Youtube kurallarına uymasını ISRARLA öneriyoruz.

Durum ciddi arkadaşlar. Ayaklar denk alınsın.

Lütfen abone ve izlenimlerinizi hiçbir illegal yöntem ile oluşturmayın. Youtube spam ekibi bunları denetleyip çoklu kural ihlali ihbarında bulunabilecek. Tüm partnerlerimize Youtube kurallarına uymasını ISRARLA öneriyoruz

su son paragrafı bence herkes iyice okumalı!!!

Bu nasıl bir tezatlık hem sorun yaşıyorlar hemde bağlanma kriterlerini düşürüyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri