QuizGroup Network

1 week, 5 channel too little.. [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
We make 10-15

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Thank you for wishes..

all users wondering about new rules..

as you know there are big differences between today and yestarday for rules..

we want to learn after these days what is the clearly rules for the join quiz group?

Dün akşam 1 kanala dashboard aldım bunda sıkıntı yok ama sonradan aynı bashboarda eklediğim 3 kanal hala yansımamış dashboarda (4 kanalda yeni kanal 1 aydan eski değil )

Sabah 1 aydan eski kanalla dashboard oluşturup 2 kanal ekledim bunlar yansıdı ( kanallar 1 aydan eski )

Teyze kacti sanırım:))

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şuanki kriterleri söylüyorum

1 aylık kanal olması ve içinde "1" (bir) izlenim olması.Yani bu kurallara gore kanal 1 aylık olsa bile içinde video olacakki 1 izlenimi alabilsin :) Bunu koymalarının sebebi şimdi adam 1000 mail açıp gelecek ay videosuz olarak baglayamaması için.
Yapılabilecek en mantıklı şartları getirdiler bence.Çok iyi oldu. hatta harika oldu ya

Şuanki kriterleri söylüyorum

1 aylık kanal olması ve içinde "1" (bir) izlenim olması.Yani bu kurallara gore kanal 1 aylık olsa bile içinde video olacakki 1 izlenimi alabilsin :) Bunu koymalarının sebebi şimdi adam 1000 mail açıp gelecek ay videosuz olarak baglayamaması için.
Yapılabilecek en mantıklı şartları getirdiler bence.Çok iyi oldu. hatta harika oldu ya

Kesinlikle katılıyorum. Bunlar her ne kadar günde 100 kanal açan arkadaşlara sıkıntılı gelecek olsa da Quiz'in devamı adına gerekli. Her kanaldan 1$ kazanırım, 500 kanal açarım kafası bu hale getirdi bizleri.

20 abone 10 k izlenim 21 mayıs 24 mayıs 29 mayıs da açılmış bu şekil 20 30 kanalım var hiç bbirini sokamıyorum. o yönden kötü oldu yalnız büyük bir ihtimal quiz eskisi gibi olmayacak ve benim şahsi fikrim tek telif ve toplulukta partnerden kanal atacağı gibi kapananlarıda ödememe ihtimali yüksek. bu benim şahsi fikrim arkadaşlar. Lakin önerim adsense veya bulabilirsek başka partnerlere yönelmek. Gitti gül gibi quiz ahh ah..

Kim bir aylık dedi resmi duyuruyu ben bulamadım hala aynı sitede
"Your channel may join QuizGroup Partner Program if it meets specific scoring criteria. We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies. "

Bana bak kadın 1ay sınırını kaldırın ortadan 20tane vds aldım 800tl edıyor ben bosunamı para verdım he

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri