QuizGroup Network

quiz niye kanal kapatsın. kesinleşmeye yakın kanal kapandığını düşünmeniz tamamen algıda seçicilik.

Arkadaşlar kanalımın videoları gizlide olması kesinleşmelerde bir sıkıntı yaratır mı?

1 ay onceden kapanmis bir kanalim var . (icindeki parayi bu ay alicakdim, daha oncesinde aldim o kanaldan para)
dun kanalinizi quizden aktik diye bir mesaj gelmis - zaten kapanan kanalin neyini atiyosun diyesim geldi ) - bide icinde cok reklam oynamish falan yaziyor . (kanali atarim gerisine bakmam bile - izlenim oldugunu kanal takipten takip ederim o kadar)

95 views 200-300 falan reklammi yaziyordu ne. (kanalda onbinnlerce izlenim olmusdu)
simdi bu kanaldan hicmi para alamayacam yoksa 95 viewsin parasinimi kesiyor ?

topluluk gelen kanali actiramayiz dimi butun yuksek kazanc kanallarim hepsi topluluk gelmis

Ya bu quiz sürekli ben reklam aralıklarını değiştirdikçe tekrardan değiştiriyor. Claim'den kaldırıyorum quize kanalı sokunca yine de değiştiriyor. Atladığım bir kısım mı var acaba?

Dün bi kanalı ekleyecektim izlenim bana analitikse işlenmiş gibi geldi ama işlenmemiş haliyle quiz başvuruyu reddetti şimdi tekrar başvuru için bir süre var mı yoksa gmail de izin verilen uygulamalardan quizi silip tekrar başvuru yapsam kabul edilir mi

Dün bi kanalı ekleyecektim izlenim bana analitikse işlenmiş gibi geldi ama işlenmemiş haliyle quiz başvuruyu reddetti şimdi tekrar başvuru için bir süre var mı yoksa gmail de izin verilen uygulamalardan quizi silip tekrar başvuru yapsam kabul edilir mi

Hiç birşey silmene gerek yok hocam, direk yeniden başvurunu yap sorun olmaz

Efendiler daha önce 13 ünde kesinleşmeye başladığı oldu mu?

bilmiyorum hiç hocam ama geçen ay aksaklıklardan dolayı ilk defa 16 sında kesinleşme olmuştu. Bugun 13 ü bugun olması lazım normal şartlarda ki inşallah olur kanallar kapanmadan da rahatlarız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri